Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

stration 

všechny recenze uživatele

Ten film je taková kravina, až je občas zábavnej. Svýho času to byl můj nejoblíbenější - zbalil jsem u něho spolužačku. Dokonce jsem dva roky nosil v uchu čtyři zlatý kroužky z medaile a předstíral, že jsou pravý. A taky od té doby piju kapučíno. A že se na to už dneska dá těžko dívat a že to byl jeden z největších propadáků své doby, na to kašlu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím jak vy, ale já ten Willisovský úšklebek zbožňuju. Tenhle film je klasa a nechápu co proti němu všichni mají. Já se moh smíchy potrhat od začátku až do konce. A třeba You could be swinging on a star byla podaná naprosto bravurně. A R.E. Grant je coby odporný slizký milionářský megalomanský úchyl k sežrání :)))) Jen by mě ještě zajímalo, co má Willis proti pizze se sobím sýrem? ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek hodnoteniu a niektorým komentárom, ja som si film vyslovene užil. Tiež nechápem, prečo by ho rád B. Willis vymazal zo svojej hereckej histórie (aspoň tak som niekde čítal). Páči sa mi námet, je tu kopec zábavy a srandy, ani o vtipné hlášky nie je núdza a pritom si film zachováva kultivovanosť, zaujímavú dejovú linku po celý čas a pekný koniec. 80/100 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Steven E. de Souza, Daniel Waters .. Parádní odlehčená zábava a můj hodně oblíbený film s Bruce Willis (z dob VHS), kdy je sám navíc i autorem námětu. Leonardo Da Vinci mne odmala zajímal a tady je to celé zajímavě propletené a okořeněné spoustou skvělých vtípku a bláznivé akce. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sice naprostá střeštěnost, ale takový ten typ, který oko diváka potěší. Milá blbůstka s " jestřábem " Brucem Willisem, jeho parťákem Tommym ( Danny Aiello), potěší James Coburn a půvabnou jeptiškou Andie MacDowell. Ať v rudých šatech, jeptišském taláru a černých brýlích, či jako "specialistka" na delfíní řeč :o), vždy ji to zatraceně sluší. Andie...., já jsem také hříšník :o) Tímto končím komentář a jdu si dát capuccino :o) p.s. chytit za jízdy na nemocničním vozíku zrovna mentolky, tomu já říkám pořádný pech :o) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tento film se natáčel v Itálii. (reich)
  • Ve filmu zazní i skladba „The Power“ od Snapa. Součástí soundtracku však není. (Terva)
  • Snímek byl nominován na celkem 6 Zlatých malin. Odnesl si nakonec ceny pro nejhorší režii, nejhorší scénář a nejhorší kameru. (Terva)

Reklama

Reklama