Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som trošku iný typ komédie, ale dalo sa to pozerať. Bruce Willis, tak ako vždy aj tu ťahá film do plusových hodnôt svojím ksichtom alebo hláškami. Čo je rozhodne fajn, preto ho máte vlastne radi. Herecké obsadenie nie je zlé, a ten príbeh ma tiež niečo do seba a je dobre a zaujímavo natočený, ale ty záporáci mi nejako nesadli, čo ma prekvapilo najviac. Neviem, ako keby bol Bruce na plátne sám a nemal výraznejšieho protivníka. Aspoň, že scény s Bruceom a Andie MacDowell bol fajn. 65% - 3* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ola lá, Andie MacDowell mě teda dala zabrat. Kvůli tý její nadpozemský kráse jsem si zapoměl nalít do skleničky vychlazenýho tonika a normálně jsem brčkem asi 10 minut nasával na prázdno než jsem to zjistil !!! To je fakt hrozný, co všechno dokážou ženský způsobit. Jinak Hudson Hawk je jako můj život. Nedává smysl, nemá žádný význam, ale je plný bláznivých nápadů a šílených situací, kvůli kterým ho miluju. ()

Reklama

packa 

všechny recenze uživatele

Johne McLaine, máš to zapotřebí, hrát v podobných kravinách? Asi jo, složenky se platit musí. Ale že se k podobné sračce propůjčila i krásná Andie MacDowell, která v té době točila opravdu vkusné snímky, je mi záhadou. Každopádně o nic nepříjdete, pokud film nikdy neuzříte, scénář je tak příšernej, že bych jeho tvůrci omlátil svazek malin o hlavu. Klidně zlatých ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Komedie, která hodně pracuje s absurdními prvky, což pravděpodobně nebude u většiny lidí jejich šálek kávy, ale já jsem se báječně bavila! Všichni víme, kolik toho dokáže Bruce Willis zahrát jen svojí mimikou, což je v komedii neskutečná výhoda. Je pravda, že některé kousky byly dost za vlasy přitažené, ale přesto to všechno tak nějak přirozeně plynulo a zanikalo v salvách smíchu, takže nemůžu jinak než pochválit. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se ani trochu nepovedlo! Jediný kdo za něco stojí je Bruce Willis, kromě něj jde všechno do kytek. Nepovedený gagy, zoufale nevtipný hlášky, připotomělý scénář a otřesné postavy. Hrozní herci, v čele se Sandrou Bernhard, která se později podobně blýskla v Plump Fiction. Celý film mě mnohem víc rozčiloval, než bavil. Zasmál jsem se jednou jedinkrát a pousmál přesně dvakrát. Na komedii dost suchej výsledek, na krimi se to zase moc křečovitě snaží být vtipný. Hudson Hawk měl rozhodně potenciál být docela příjemnou komedií. Není to moje předpojatost, Willisovy "odlehčené" filmy mám většinou rád (například Smrt jí sluší, nebo Můj soused zabiják), ale Jestřáb se vážně nedal vydržet. Než si tohle pustit znovu, to už radši vytrpím Protivný sprostý holky, nebo nějakej jim podobnej skvost. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Annu Baragli mala pôvodne hrať Isabella Rossellini, avšak kvôli problémom s chrbtom musela po niekoľkých dňoch natáčania projekt opustiť a prenechať tak miesto Andie MacDowell. (misterz)
  • Štáb při natáčení procestoval mnoho zemí Evropy, kde leckdy neměl předem domluvené ubytování ani technické zázemí a mnoho jeho členů bylo podle odborových regulí placeno za nicnedělání. (Coldrex)

Reklama

Reklama