Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modelka Madelyn Hayesová po návratu z cest zjistí, že její banka zkrachovala, a ona tak přišla o všechny peníze. Advokát ji přesvědčuje, aby se zbavila i svých investic do dalších podniků, protože žádný z nich neprosperuje. Jedním z těch podniků je i detektivní agentura, a tak Maddie agenturu navštíví, aby ukončila její činnost. Vedoucí agentury David Edison se projevuje jako suverénní kecka a Maddie jeho chování nesmírně irituje a při odchodu mu dokonce vlepí facku. Zanedlouho se s ním však opět setká v luxusní losangeleské restauraci a marně se ho snaží zbavit. Ve výtahu jedou pak společně se skupinou lidí, když náhle jeden z nich pankáč Mohowck padne k zemi s nožem v zádech. Po vyšetřování na policejní stanici se s ní Dave koonečně domluví a protože musí odevzdat i služební vůz, veze ho Maddie domů. Tam jsou však přepadeni záhadnými muži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Lovec prasat 

všechny recenze uživatele

Bavili mne jak Cybill, tak Bruce, oba mi přišli charismatičtí, oběma jsem fandil a u jejich (dobře napsaných) dialogů se (většinou) nenudil. Komediální scény zde jsou, ovšem tak akorát dávkovány, aby seriál úplně neznevážněl a nestal se šaškárnou, ale zároveň, aby člověku mohl po skoro celou stopáž pohrávat lehký úsměv na rtech. Celý článek zde. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Modelka Maddie Heyesová neměla nejšťastnější ruku při volbě finančního poradce, který se jednoho dne vypařil i s jejími financemi. Při obhlídce svých investic zjistila, že je mimo jiné majitelkou neprosperující detektivní kanceláře Blue Moon. O něco podobného neměla nejmenší zájem, ale mozek agentury, lehce neseriózní detektiv David Addison, má přesvědčovací schopnosti vojenského verbíře a než se Maddie naděje, tak spolu řeší svůj první velký případ. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako pilot k delšímu seriálu to vůbec nebylo špatné. Mezi Brucem a Cybill to parádně jiskří, Willis má dokonalé hlody, Shepherd zase nastaví svou kamennou tvář a rozdíl mezi těmito dvěma charaktery přináší onen neustálý malý úsměv na tváři. Dnes už samozřejmě s povděkem kvitujeme dokonalého Willise a Shepherd je spíše někde v jeho stínu, ale v době natáčení to jistě byla suprová dvojka, která se výborně doplňovala. A příběh také není nikterak špatný, navíc v závěru přichází i věrohodně natočená dobrá kaskadérská akce. Rozhodně podařený pilot. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nebylo lepšího scénáristy a tvůrce dialogů - mohlo to být vtipnější. Některé vtipy už vyčpěly, a jiné jsou bohužel hodně slabé i na tehdejší standardy, takže jsem se opravdu zasmála jen párkrát. Jinak, oba hlavní herci se snaží, ale u Cybill Shepherd snaha vyznívá trochu křečovitě, a naopak, tam, kde bych jí hrozně ráda věřila, že je k smrti vyděšená (např.když visí z toho mrakodrapu) jen poulí oči a ječí... Willis oproti ní hraje s lehkostí. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Takže nemáte tušení jak se mu ten nůž ocitl v zádech? Asi mu ho tam někdo dal." Teda, takhle jsem Bruce viděl hláškovat snad jen v Posledním Skautovi. Tady to je ale přece jen trochu jiné, vynikajicí poloha, tehdy ještě skvělý dabing a půvabná Cybill Shepherd, to vše v na svou dobu moc příjemné detektivní story, která je hrozně klišoidní ale pořád neskutečně chytlavá. Guilty pleasure? Možná. Jenže když vzpomenu na všechny ty seriály jako Columbo, Kojak a další, nemůžu jinak než srovnat s tímto mým novým zážitkem a přiznat si, že sledovat toto jako malý, asi bych dnes měl mezi oblíbenými seriály právě zrovna tento kousek. Důležité je, že nikdy není pozdě :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama