Reklama

Reklama

Un chorrito de sangre

všechny plakáty

Obsahy(1)

Pracovat pro Dona Bubu není vždy jednoduché. Své o tom vědí i dva nájemní vrazi Ramon a El Rey. Ti mají nyní za úkol vymlátit duši z Betuse, který čeká dítě z dcerou jejich šéfa. Oba pánové se své práce chopí s obrovskou chutí, jenže ani jeden z nich nepočítal, že jejich budoucí oběť není obyčejný člověk. (SOLOM.)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dvojica nájomných vrahov - Ramon T. a El Rey, masíruje telo väzneného zajatca Betusa tvrdými údermi v opustenom sklade na príkaz objednávateľa akcie, rozhorčeného šéfa. Betus, pijavica v ľudskom tele, sa len tak nedá. Čo na tom, že aj on sa dopustil “masáže“ a možno aj červených cucflekov. Nechcené dieťa, ktoré splodil s dcérou bossa si vyberá teraz svoju daň. Lenže... ### Krátkometrážny, čiernohumorný horor z Mexika režiséra Carlosa Garcíu Campillu, iba jednoducho a lacne kombinuje ohratú hororovú variáciu klasickej štruktúry, a to navyše aj dosť umelo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek je asi tím nejhorším, co jsem měl dosud z mexické tvorby možnost vidět. Sice má jít o hororovou komedii, ale já jsem se u ní teda zrovna moc nebavil. Nebylo to jen díky špatné kvalitě obrazu, ale i díky hodně špatným výkonům všech herců na place. Tato ne moc povedená upířina mi brzo vyprchá z paměti a už teď vím, že jsem jí viděl poprvé a zrovna i naposledy. ()

Reklama

Reklama