Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je běžné ráno u Whitů. Všichni pobíhají a spěchají, aby stihli včas odejít do školy a do práce, nikdo z nich netuší, že na konci tohoto dne bude jejich život naprosto jiný. Helen (Rachael Blake) a její dvě děti odchází z domova do práce a nikdo z nich si nepovšiml, že s Tomem (Colin Friels) je něco v nepořádku. Tom je nespokojený se svým životem, jeho deprese zasahují hluboko do nitra jeho duše, prožívá krizi středního věku. Jeho frustrace narůstá obrovským tempem až Tom ztratí kontrolu nad svými pocity. Zatímco celá rodina čeká na Toma s večeří, ten se potlouká městem sám bez cíle. Stačí velmi málo, aby vcelku kultivovaný muž skončil na pokraji společnosti a dostal se do tajemného, temného, napínavého a nebezpečného světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aj keď je tento film predvídateľný, veľmi pekne vykresľuje vzostup a pád. Takisto zaujímavo vykresľuje hľadanie životnej cesty, zmyslu života a motivácie niečo zmysluplné robiť. Táto stránka je skvelá, ale niektoré nezmysly a zbytočné dejové udalosti, občasná nuda tomu uberajú na kvalite. Povedal by som, že mierne nadpriemerný film. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Veľmi nízka formačná (výchovná) hodnota filmu vďaka dvom až trom zbytočne detailným zobrazeniam pri poblúdení Toma. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někdo psal, je to fakt takovej australskej Volný pád, ale americkej originál je kvalitou úplně někdě jinde.. Tom White je jako celek zvláštní i celkem nudnej film, ale úplný zatracení si taky nezaslouží ikdyž vim že podruhý už ho nikdy neuvidim.. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Existenční drama člověka který není rozhodnut jak naložit se svým životem. Plný počet nemohu dát díky stereotypnímu vykreslovaní pádu na samé dno (pro někoho jako já i třeba, třeba i na vrchol) života. Tím film ztrácí na grádech. Jinak hlavní hrdina pěkně zobrazil několik rovin povahy, životních úseků. Dá se to za čtyři kusy hvězdiček vydržet. ()

aggatka 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná dráma a celkom ma prekvapila. Síce človek po celý čas vie ako to presne bude prebiehať a ako to nakoniec skončí ale stojí to za pozretie v každom prípade. ()

Reklama

Reklama