Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel Kintner a jeho přítelkyně Susan Watkinsová si konečně našli pár dní volna, aby odjeli na dovolenou. Zejména Susan byla v poslední době hodně vytížená a ještě těsně před odjezdem řeší problémy s filmovým štábem …Když Susan s Danielem dorazí na exotický ostrov, začnou si chvil volna užívat plnými doušky. Procházejí se po tržišti a těší se, že se druhý den budou potápět. Ráno je nádherné počasí a Davis, instruktor, dává rekreantům, účastníkům potápěčského kurzu, poslední pokyny. Daniel se Susan se pak plně věnují pozorování podmořského světa. Když se konečně vynoří nad hladinu, přesně v určený čas, zjistí ale, že jejich loď už není nablízku. Na obzoru sice zahlédnou dvě plavidla, žádné ale nereaguje na jejich mávání a volání a Daniel nedoporučuje, aby se k nim pokusili doplavat, aby příliš nemrhali silami. Výstroj, zejména láhve naplněné kyslíkem, je udržují nad vodou a oba mladí lidé začínají prožívat hrozivé hodiny uprostřed vodní hladiny, zcela bez pomoci a odkázáni jen jeden na druhého. Susan má žaludeční potíže a tak jí Daniel radí, aby se na chvilku natáhla na vodu a zdřímla si. Když se dívka probudí, nikde Daniela nevidí. Málem se jí zmocní panika, ale nakonec se oba opět setkají: když usnuli, rozdělily je vodní proudy, které jsou v těchto místech, jak se zdá, velmi silné. Po chvíli oba požahají medúzy a Susan kousne do lýtka nějaká ryba. Horší ale je, že kolem neustále plavou žraloci. Zatím se sice agresivně nechovají, ale jejich přítomnost je více než hrozivá. Tak pomalu plynou hodiny a přichází noc... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Musím říct, že od začátku jsem říkal, že ta holka to přežije a chlapa zabijou, prostě standardní B thriller... ještě když vyjely záchranné lodě a vzlétl vrtulník, říkal jsem přítelkyni, no vidíš, že to ta holka přežila... takže když ji na konci sežrali žraloci, nemohu dělat, že mě režisér nedokázal překvapit :) Jinak koukatelné béčko, kterým v bezesných nocích nepohrdnu. Texan: naopak, kdyby ta holka byla dole alespoň trošku upravená, byla by hodně dobrá, to její křoví mi ji pak celý film odcizovalo :)

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Pretože je to podľa skutočnosti čakala som záchranu aspoň jedného z nich, takže ten koniec bol pre mňa šok. Veľmi silný zážitok.

Texan

Texan (hodnocení, recenze)

Pro mě příjemný překvapení, žádný potoky krve a celkově dobrá uvěřitelnost - věc nadmínu vzácná. Pohled na (zaplaťpánbůh) nevyholenou pipinu hlavní aktérky též neurazil.

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

No abych pravdu řekl, já nikdy u filmu neusínám, ale tohle... byl to ten nejnudnější film co sem v životě viděl.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Asi myslíš Open water 2: adrift. V tomhle filmu vážně žádný dítě nebilo.

Báára

Báára (hodnocení, recenze)

Nápad to má, o tom není pochyb... nicméně opravdu tento film za moc nestojí... ovšem to co mě zařáží nejvíc je to malý dítě... jeden záběr je jak spokojeně spinká... v puse rozhodně nic nemá. V záběru po několika minutách má však v puse modrý dudlík... jak si takové dítko, které vypadá tak na zhruba 4 - 5 měsíců věku samo umístí do pusy dudlík... to by mě fakt zajímalo :-D

Čarli....

Čarli.... (hodnocení, recenze)

Já jsem rozhodně zklamán nebyl.Je to přesně druh filmu který je vzácný.Nejsou zde žádné přehnané scény a i dialogy hrdinu mi přijdou celkem realistické.Je těžké vypořádat se s tak bizardním filmem.V závěru filmu ale budete potěšeni.

GabRa5

GabRa5 (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil. Čekala jsem proudy krve, jako u filmů "Čelisti" bývá zvykem. Byla jsem ráda, že tolik krve neteklo, a že se scénárista držel krvavými scénami zpět. Dost jsem s představiteli soucítila. To, že se hádali, obviňovali, udobřovali, navzájem uklidňovali bylo přesně to, co by každý jiný pár dělal, kdyby se vyskytl bezradný uprostřed oceánu. Jediné, co se mi trošku zdálo vtipný, když hlavní představitelka ječí, když jí popálí medúza a když jí trošku ožerou ryby, na druhé straně uklidňuje pár hodin potom svého manžela, ať neřve, že to nic není a že to bude dobré, když mu žralok ukousne půlku lýtka. Možná by člověk reagoval ve skutečnosti obdobně, ale v tom filmu to bylo úsměvné. Dále mě překvapil konec, protože jsem spíš počítala s happyendem nebo s polovičním happyendem.

Padler

Padler (hodnocení, recenze)

Celkem zajimavy a hlavne krasnej zapad slunce :D dokonce sem se asi dvakrat lek kdyz se tam nic 10min nepohlo a najednou tam byl zralok a jak si tam dali celo....ale tak 3,5* pac vetsinu filmu se nic nedeje, ale stoji to za shlednuti

Reklama

Reklama