Reklama

Reklama

Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování

  • USA Best of the Best: Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina ruských falšovateľov ukradne papier určený na výrobu amerických bankoviek a chystá sa zaplaviť trh nepravými peniazmi. Zasiahnuť musí opäť Phillip Rhee, ktorý spolupracuje s políciou ako inštruktor bojových umení. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Posledný diel americkej akčnej série "Karate Tiger" bol natočený v roku 1998. Pevne dúfam, že tomu tak bude i naďalej a žiadny ďalší diel už nikdy nikto nenatočí. Už toho bolo naozaj dosť. Prvý film bol vyprodukovaný v roku 1986. Počas dvanástich rokov vzniklo osem pokračovaní. Ich kvalita sa pohybovala v rozmedzí jedna až tri hviezdičky. Tento posledný diel nesie názov "Karate Tiger 8: Najlepší z najlepších 4 - Bez varovania (Výstraha)". Dám mu dve hviezdy a hovorím zbohom "Karate Tiger". ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než sedmej díl. Vlastně to uzavírá sérii. Občas docela dost akční, přestřelky průměrný. vypadá to dost levně. Jinak nejvíc WTF je model (?!) vrtulníku na začátku. Ten mě rozbil.35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Žádný velký obrat k lepšímu se rozhodně nekoná. Opět tuctový příběh, který moc nezaujme. Akorát můžu pochválit snahu, že oproti třetímu dílu je zde dost akce a celkem slušné souboje, to uznávám. Ikdyž mám pocit, že je to jedna velká sranda a že všechna ta akce se nebere vážně, nevím proč mám takovou myšlenku, ale asi tím, že už neměli točit třetí díl. Tobin Bell v roli záporáka lehce zaujme, ale jeho velké role jsou prostě "Saw". Takže film nakonec hodnotím na 43% = ** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygří osmička se uzavírá a počtvrté s míšencem Filipem Rí. A je čas na bilancování, Filip nejprve přišel o bratra, ale v jeho vrahovi našel druhého (jednička), což se mu později vyplatí (dvojka), ve trojce pak navštíví rodinu své sestry a pobije několik Árijců, nu a tady se s ním setkáváme znovu a dozvídáme se, že se oženil, zplodil dceru a už stihl i ovdovět, těžký to osud, věru. Tentokrát se zase nešťastnou náhodou postaví do cesty ruským bratrům a padělatelům amerických dolarů s mramorovým domem, motorkami, vrtulníkem a další výbavou pro úspěšnou podnikatelskou činnost ve svém oboru. Filip má jen své ruce, naštěstí však ne jen pro pláč, jak už víme z předešlých částí, a tak i tato korporace pozná zač je toho loket či koleno. Opět je to hloupoučké, nanicovaté, patetické, klišovité a špatné, ale zase mě to bavilo. Tři hvězdy i za originalitu, vhození tašky s bombou z plošiny hasičského vozu do vzlétajícího letadla jsem do této doby ještě nikdy neviděl :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo pro mě příjemné překvapení. Akce slušná, příběh primitivní (ale to mi nevadilo), Rhee je sympaták, Bell se mi taky libil v roli padoucha akorát ten střih mohl být lepší. Jinak 4 hvězdu dávám za to, že to bylo asi z best of the best nejlepší díl. Jinak bych dal asi průměr. ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento kinematografický počin bylo v prasátku tak zoufale málo peněz, že se muselo zapomenout i na skutečný vrtulník. Ale nejen na něj, zřejmě i počítačové triky by rozpočtu zavařily. A tak, aby se vlk nažral a producent nešel o žebrácké holi, přišel ke slovu modýlek. A špatný. Ještě dnes si vzpomínám, jak jsem coby desetiletý hoch slepoval podstatně, ale opravdu podstatně lepší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O chlp lepsie ako ultramizerna trojka (narozdiel od nej sa tento diel neberie tak vazne), ale stale strasna nuda. Jedna hviezdicka je za celkom slusne bitky, ale bohuzial ich nie je vela. Je smutne kam to po skvelom prvom diely tato seria dotiahla. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Stolice i hlavní úloha Rheemu zůstala a tak vypocený důkaz v podobě ruské mafie, která důkladným plánem ukradne papír na tisk nefalšovaných bankovek byla celkem fajn, ale taky konečnou pro sérii "KT". Konečně a už nikdy více! 30% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelně průměrné a nudné, až si den po zhlédnutí téměř nepamatuju co se tam dělo. Teoreticky je to sice lepší než předešlý díl, ale dám tomu míň protože, ten byl aspoň luxusně nablblej (a měl ty nácky). Tady není ani to, aspoň, že je tu ukázaných pár hezkých pák. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen ten název, jak vám to zní... Karata 8, nejlepší 4, to je prostě výsměch. To je jako kdyby napsali Doktor Živago 7 - poslední lék na průjem 3. Fakt ne, tohle nedávám, stejně jako celý "film". ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Najslabsi Karate tiger, no stale je to minimalne priemerne akcne becko. Phillip Rhee je borec a dobre sa nanho pozera. Skoda nevyuziteho Svena Ole Thorstena. Cakal som ze bude nejaky duel ale nic. Siedmy diel je trochu lepsi. Vrcholom serie Karate tiger pre mna zostava 3. Diel s famoznym Avedonom. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Posledny osmy film serie Karate tiger,od ktoreho som ocakaval viac,tento diel sa tak trosku zmenil na kriminalku,akcie i subojov bolo malo,az na konci sa to rozbehlo,ale aj tak v pohode zalezitost...:-) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sláva hurá, přežil jsem celou tuhle sérii. Uznávám, že osmička / čtyřka je o chlup lepší než předchozí díl. Je víc akční a očividně se nebere moc vážně. Akce je taková ta ryze pitomá, který se v té době točilo mraky. Rhee si tu stále jede to svoje neherectví a když chce zhasnout, tak raději do lampě na stropě kopne (wtf?).Za zmínku pak stojí už jen přítomnost známějšího Tobina Bella, ale to je opravdu všechno, co by stálo za nějaký komentář. Za 14 dní nebudu vědět o čem to bylo. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

O malinko lepší než minulej díl, ale taky to není nic co by mělo udělat díru do světa. Tohle jsou zbytečný filmy a vůbec to není pocta martial arts 90.tkám, šáhněte po něčem jiném. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Phillip Rhee se nechal unést svou režijní schopností a donátorstvím jeho mecenášů a fanouškou, a tak vdechl život dalšímu mírně podprůměrnému akčnímu B-filmu, jakých devadesátá léta porodila, tu s větší, tu s menší slávou několik set. Doufám, že se z toho kluk poučí a přestane s tím. Alea iacta est. A to BEZ VAROVÁNÍ. ()

Reklama

Reklama