Reklama

Reklama

Robbie Williams: živě z Knebworthu

(koncert)
  • Velká Británie Robbie Williams Live at Knebworth (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2003, 100 min (Special Edition: 90 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Album What We Did Last Summer - Robbie Williams Live at Knebworth vznikal počas troch nocí v roku 2003, kedy si Robbie zahral pred 375000 fanúšikmi. Tento album vyšiel 29. septembra 2003 a v Británii si zaslúžil najrýchlejšie predavaneho hudobneho DVD všetkých čias. Robbie Williams na tomto koncerte ukazal jeho schopnosti zabávača a nepochybne patrí medzi najlepších v tomto obore.

Tracklist: 1.Let Me Entertain You
2.Let Love Be Your Energy
3.We Will Rock You
4.Monsoon
5.Comeundone
6.Strong
7.Me & My Monkey
8.Hot Fudge
9.Mr. Bojangles
10.Shes The One
11.Supreme
12.No Regrets
13.Kids
14.Better Man
15.Nans Song
16.Feel
17.Rock DJ
18.Angles

Bonus: -dokument (23 min.)
-fotogalerie
-hra
-4 bonus skladby (ČSFD)

(více)

Recenze (45)

Renton 

všechny recenze uživatele

Nejen o mamutím koncertu pro téměř čtyři sta tisíc fanoušků pojednávající dokument, v němž jsem se mimo jiných zajímavostí dověděl, že si Robbie píše všechny texty a za pomoci spolu skladatele též dělá své písně. Že je v podstatě plachý a bojí se alkoholu a drog (kterým, ale podléhá). Ale mašinérie showbusiness je šílená a s nikým se nemazlí a udržet se na vrcholu je permanentní boj. I Robbie Williams se musel jednou propadnout, aby se znovu odrazil od trpkého dna a byl dnes tam kde je a kam rozhodně patří - na výsluní a špičkách světových hitparád. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si myslel, že Robbie je jen namyšlenej frajírek, kterýho zajímají jen chlast a baby. Je dost možné, že je to pravda. Od chvíle co jsem viděl tenhle záznam vím i to, že je to docela citlivej chlápek, kterej si, alespoň tady, na nic nehrál a dokázal udělat fantastickou šou! Asi nejlepčí momenty jsou, když dívce z publika věnuje svoji bundu, a když vyzve diváky, aby všichni v jednom okamžiku stiskli spoušť fotoaparátů s bleskem! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kto iný dokáže rozhýbať dav? Dav? Myslím 375 000 fanúškov v plnej extáze, skvelej atmosfére, tancujúci a spievajúci extrémne dobré songy od Robbieho! 90%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tento koncert jsem viděla poprvé před mnoha lety a ani s přibývající dobou neztratil nic ze svého kouzla. Jednoznačný důvod, proč lze pana Roberta Williamse považovat za jednoho z nejtalentovanějších a nejlepších zpěváků / bavičů / skladatelů své doby. Knebworth je nejen fenomenální a obrovský (cca 370,000 diváků na třech koncertech), ale i upřímný a osobní. Někteří muzikanti berou koncert jako povinnost odehrát před fanoušky pár písní a nefunguje zde žádná interakce, c Knebowrthu se naopak návštěvníci dostávají do centra dění, když si na podium Rob nechá vysadit dívku i malého kluka a s jiným párem se zas baví před písní She's the One. Existuje asi pět koncertů, kvůli kterým bych se vrátila do minulosti a chtěla je vidět živě, a toto je jeden z nich. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Robbie Williams je naprosto vynikající showman. Celý koncert je nabitý energií. Výborná podívaná. P.S.: Naučte se číst lidi :) 375000 lidí navšívilo v Knebworthu dohromady tři koncerty ve třech dnech. To znamená že na jednom koncertu bylo přibližně... no... ano 375000/3 návštěvníků! ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba! Robbie na vrcholu a jeho nejlepsi koncertni snura. Tenhle koncert mam zarazeny mezi zazitky, ktere bych chtela zazit nazivo, ale uz nezaziju. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Robbieho písničky nějak nemusím, ale když jsem sledoval tento koncert, líbily se mi všechny. Perfektní show, holky nahoře bez a skvělé grimasy Robbieho. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Na to se nic nedá říct..nejlepší záznam koncertu co jsem kdy viděl a troufám si tvrdit,že to byl a bude nejlepší koncert vůbec.... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Robbieho nijak zvlášť neposlouchám, ale jeho hitovky samozřejmě znám. Proto jsem byl zvědav na tento jeho koncert a jediné co můžu, je smeknout. Supr bomba koncert. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Kdo nemel tu moznost videt Robbieho show live, tak toto DVD mu da tak 30% sanci poznat, jake to doopravdy je s Robbiem na live koncertu - BOMBA! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší koncert co jsem viděl! Obě strany si koncert neskutečně užívali. Robbieho srandičky, slečna na pódiu, prsaté holky a mnoho dalšího.Všechno dokonale připraveno. Ani se nedivím, toho dojetí, když na někoho přijde tolik lidí. Nejlepší skladby: Come Undone, Feel, Angels. 100% ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Špičkový popový koncert, dost možná ten vůbec nejlepší (v kategorii popu). Robbie Williams dokazuje že je pravý enternainer a v průběhu celého koncertu nejen že výborně zpívá, ale i baví desetitisíce lidí svou vynikající show. Samotný setlist koncertu je perfektní a záznam ve výborné kvalitě s excelentním střihem. Jednoznačně naprostých 5*. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Robbie je opravdu skvělý entertainer, je radost ho pozorovat, jak to umí s fanoušky. Jo a ty písničky taky dobrý, jestli máte rádi britský popík. ()

Reklama

Reklama