Reklama

Reklama

Černá kobra 3

všechny plakáty

Obsahy(1)

Nekompromisní policista Maloni se v dalším pokračování setkává se synem starého známého, který je agentem Interpoolu. Je požádán o spolupráci na misi týkající se odcizených zbraní, mezi nimiž se nachází i nebezpečné naváděcí střely. Při pátrání po základně jsou neustále napadáni a to je vede k přesvědčení, že nepřítel má někoho uvnitř. Rozhodnou se pátrat na vlastní pěst a netrvá dlouho a dostanou se až k základně střežené vojáky. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Tři maníci udělají tu chybu, že přepadnou supermarket, ve kterém právě nakupuje Williamson a ten je vystřílí. Pak jede na Filipíny a s agentem Interpolu tu pátrá po ukradené zásilce zbraní. Oproti předchozím dílům opět žádná změna k lepšímu, totálně sračková série. Ve stejném roce jako trojka vznikla pod názvem MALONE i čtyřka. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Po nic moc jedničce a dvojce, kterou jsem neviděl, je třetí díl rozhodně zlepšení. Přesun na ultralevné Filipíny filmu rozhodně prospěl, aspoň nás tvůrci nemusí balamutit a všemi možnými způsoby se nás pokoušet přesvědčit, že opravdu, ale opravdu natáčeli v Americe a ne v Itálii. Filipíny mají pěknou přírodu, ochotný zaměstnance co budou dřít za hrst rýže a o odborech v životě neslyšeli. Akce ujde, syntezátorová hudba taky, herci nejsou na odstřel, tak co víc chtít? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle uz Fredovi u me jen tak neprošlo. Bacha na spoilery. Drsnak Meloune si zase najde kamarady a nebezpeči na ne číhá na každým rohu a to myslim doslova. Kamkoliv jdou tak tam se objeví nasrany cinani a chtej je zmlatit. Tak se naserou a jedou do nejaky zakladny v lese a kamaradka detektiva klavesnici, kterou tahala celej film u sebe odpali celou zakladnu..nikdo ze zlych neprezil? Kdepak, ke konci je jeste potreba navstivit vilu majitele ty zakladny odprasknout a zmlatit mu vsechny kunpany vcetne toho hajzla ze cia a vysmát se mu ze uz nema zakladnu s bombou. Haha dědku Meloun te dostal. Ke konci zacnou Melouna jeho partaci srat a tak je pošle do hajzlu jako spravnej vlk samotar..no řeknete mi o co vtom do hajzlu šlo? ()

Reklama

Reklama