Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, jak je těžké najít toho pravého. Příběh je o dvacetileté dívce jménem Chance, která se snaží zjistit kdo vlastně je a o všech jejích chybách, kterých se dopustila, když se snažila najít muže svých snů. Snaha najít pravou lásku v tomhle šíleném světě není žádná legrace. Je ale rozhodnutá najít ho. Podaří se jí to? (simík)

(více)

Recenze (11)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

O tomto filmu jsem si myslel, že to bude nuda ... Byl jsem překvapen milým svěžím amberovským stylem. Všude ta Amber prostupovala a nemohl jsem se toho pocitu a vnímání zbavit. Amber to napsala, Amber to režírovala, Amber hrála hlavní roli a vůbec jsem nevnímal, že mezi Chance a Simonem je rozdíl ve skutečnosti 15 let. Komedie nebo drama, skutečnost a nebo sen? Z buchty se zde stane dáma a z balíka džentlmen ... 6676 ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh vyprávějící poutavým a mírně kolísavým způsobem život jedné mladé dívky. Tuto mladou dívku si střihla Amber Benson a opravdu se překonala. Má u mne plné uznání za to, jak tento filmek zvládla nejen v roli herečky, ale zejména režisérky. Amber se toho jednoduše nebojí, už vzhledem k tomu, o čem všem ten film pojednává a že se na něm podílelo dost členů její rodiny. Účast Jamese Marsterse jistě potěší, už jen tím, že ukazuje, že James dokáže zahrát nejen superprostřelé všehoznalé týpky, ale i normálního kluka s fóbií a běžnými problémy. Shrnul bych to asi tak: Pro milovníky Whedonverse příjemné pokoukání, jinak spíše asi pro fajnšmekry. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aj za 25 tisíc dolárov, bez hereckých hviezd a veľkolepej výpravy sa dá natočiť hrejivý ľudský príbeh s melancholickou atmosférou a vkusným, chvíľami aj čiernym humorom. A Amber Benson, ktorá to zvláda z pozície scenáristky, režisérky a hlavnej predstaviteľky si za tento výkon na poli nezávislého filmu zaslúži uznanie. ()

Runespell 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání smíšené pocity... nadšení: Marsters umí. Amber Benson umí režírovat a chvílemi i hrát + celý film je opravdu velmi příjemný a koukatelný i víckrát za sebou. Nenadšení: To, že má Benson vlastně nějaký herecký talent když přestane přehrávat, se ukazuje až zde a ještě jen chvílemi. Asi by byla mnohem lepší zpěvačka než herečka....no, i režisérka rozhodně. Marsters se na tu roli typově moc nehodí. Z toho mi vyplývá něco - zvláštního, zcestného a přesto moc milého. Snad je to tím, že jsem takový nadšenec do Buffy, že vidět dvě z hlavních postav najednou mi přijde jako požehnání ať je to cokoliv... Ale možná jen tím, že v těch malých úchylkách a esoterické matce jsem se našla až moc rychle sama:)) ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně legrace?? Amber Benson ukázala, jak dobře to jde. Povedlo se jí natočit černohumorný, přesto citlivý film o hledání toho pravého. Navíc v té změti bizarních postav a situací je každý schopen najít něco, co buď zná nebo je mu to alespoň trochu blízké. U postav funguje přirozená chemie, děj plyne příjemným tempem a i přes občasné kolísání je výsledkem milý, snadno stravitelný film, který dokáže vykouzlit úsměv na rtech... Pro fanoušky BtVS a AtS je to snad povinnost - James Marsters je tu výborný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Roli Heidi si původně měla zahrát Emma Caulfield - kolegyně Amber Benson a Jamese Marsterse z Buffy, přemožitelky upírů. Jedna scéna s ní dokonce byla natočena, ale ve spěchu byla omylem přemazána. Emma už se nemohla dostavit na nové natáčení, tak si Heidi nakonec zahrála Laura Boyd Rhodes. (novoten)
  • Saru si zahrála Tressa DiFiglia, manzelka Nicholase Brendona, dalšího kolegy Amber a Jamese z Buffy. (novoten)
  • Aby pomohla financovat produkci svého filmu, prodávala na internetu hlavní představitelka/autorka scénáře/režisérka/producentka Amber Benson své podepsané fotografie. (novoten)

Reklama

Reklama