Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, jak je těžké najít toho pravého. Příběh je o dvacetileté dívce jménem Chance, která se snaží zjistit kdo vlastně je a o všech jejích chybách, kterých se dopustila, když se snažila najít muže svých snů. Snaha najít pravou lásku v tomhle šíleném světě není žádná legrace. Je ale rozhodnutá najít ho. Podaří se jí to? (simík)

(více)

Recenze (11)

novoten 

všechny recenze uživatele

Spike jako sympaťák s časovou fobií, Tara jako sebevědomá holka od rány a Lorne jako nenápadný lamač srdcí. Pro obyvatele Whedonversa je tak Chance něco nezapomenutelného. Jedna bizarnější postavička za druhou v obalu odzbrojujícího a nekompromisního černého humoru - to je Amber Benson jako aktivní tvůrce a dokud od ní neuvidím něco podobně melancholicky osobního ve větším měřítku, tak nebudu mít klid. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

SPOILER !!! Tak celej film čekam, kdy se Spike projeví a zbalí nějakýho chlápka a když mu konečně přijde do cesty Lorne, tak z toho nic neni, protože on se nám zamiluje do Tary. Celkem zábavnej film. Amber Benson rozhodně projevyla talent. Všichni tři hlavní herci jsou samozřejmě spojeni ať s Buffy nebo Angelem, jen tady se nám trochu prostřídaly charaktery. Ze stydlivé Tary se nám vyklubala sexuchtivá mrcha ( jen ta lesbická orientace jí zůstala), Spike je uťápnutej, homosexuálně vyhlížející, chudáček s dobrým srdcem, no a Lorne je prostě pořád stejnej. Což je dobře. Film nezklamal. ()

Reklama

Runespell 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání smíšené pocity... nadšení: Marsters umí. Amber Benson umí režírovat a chvílemi i hrát + celý film je opravdu velmi příjemný a koukatelný i víckrát za sebou. Nenadšení: To, že má Benson vlastně nějaký herecký talent když přestane přehrávat, se ukazuje až zde a ještě jen chvílemi. Asi by byla mnohem lepší zpěvačka než herečka....no, i režisérka rozhodně. Marsters se na tu roli typově moc nehodí. Z toho mi vyplývá něco - zvláštního, zcestného a přesto moc milého. Snad je to tím, že jsem takový nadšenec do Buffy, že vidět dvě z hlavních postav najednou mi přijde jako požehnání ať je to cokoliv... Ale možná jen tím, že v těch malých úchylkách a esoterické matce jsem se našla až moc rychle sama:)) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

O tomto filmu jsem si myslel, že to bude nuda ... Byl jsem překvapen milým svěžím amberovským stylem. Všude ta Amber prostupovala a nemohl jsem se toho pocitu a vnímání zbavit. Amber to napsala, Amber to režírovala, Amber hrála hlavní roli a vůbec jsem nevnímal, že mezi Chance a Simonem je rozdíl ve skutečnosti 15 let. Komedie nebo drama, skutečnost a nebo sen? Z buchty se zde stane dáma a z balíka džentlmen ... 6676 ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně legrace?? Amber Benson ukázala, jak dobře to jde. Povedlo se jí natočit černohumorný, přesto citlivý film o hledání toho pravého. Navíc v té změti bizarních postav a situací je každý schopen najít něco, co buď zná nebo je mu to alespoň trochu blízké. U postav funguje přirozená chemie, děj plyne příjemným tempem a i přes občasné kolísání je výsledkem milý, snadno stravitelný film, který dokáže vykouzlit úsměv na rtech... Pro fanoušky BtVS a AtS je to snad povinnost - James Marsters je tu výborný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • K jedné písni napsal text Joss Whedon. (novoten)
  • Po seriálu Angel (od r. 1999) se jedná již o druhou spolupráci Jamese Marsterse a Andyho Halletta. (AngelusCZ)
  • Roli Heidi si původně měla zahrát Emma Caulfield - kolegyně Amber Benson a Jamese Marsterse z Buffy, přemožitelky upírů. Jedna scéna s ní dokonce byla natočena, ale ve spěchu byla omylem přemazána. Emma už se nemohla dostavit na nové natáčení, tak si Heidi nakonec zahrála Laura Boyd Rhodes. (novoten)

Reklama

Reklama