Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klient Sutherland a jeho právnička se pokusí zastavit stavbu na území, kde se rozmnožuje ohrožený druh tuleňů.

Romantická komedie Nic osobního vypráví o atraktivní, talentované a horlivé právničce se specializací na životní prostředí Abigail Adamsové (Suzanne Somers) a o jejím novém klientovi, profesoru Rogeru Kellerovi (Donald Sutherland). Oba se společnými silami snaží zachránit malé tuleně před hromadným vybíjením v lokalitě jejich rozmnožování, které má ovšem ustoupit bezohledným developerským plánům. Profesorovi se podaří získat pozornost Washingtonu, právničce pak zase pozornost profesora, takže bitva proti ďábelskému podnikateli (Lawrence Z. Dane), který za vším zlem stojí, může začít. Na tomto pozadí ovšem také probíhá souboj muže a ženy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele

20 rokov pred Pravou blondýnkou vyšetruje blonďavá právnička s parťákom zapeklitý a zdanlivo neriešiteľný prípad. Je symptomatické, že táto feministická skoro komédia je vtipnejšia, odvážnejšia, dospelejšia a lepšie šlapajúca, ako mainstreamový kalkul nového tisícročia. Ako bonus sa dozviete, že wv chrobák skutočne pláve a že amíci majú s číňanmi dobré vzťahy, pretože im dávajú colu a Eltona Johna. Neprávom nedocenená zábava caprovského razenia (dojde aj na Jimmyho Stewarta) z kanadských luhov a hájov. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to jako prát špinavé prádlo.." - "Rogere, je rok 79 !!" - "A v roce 79 se nemění prádlo ??" - "Mění, ale já ho nenosím.." ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jediná spravedlnost, kterou systém zaručuje, je právo usilovat o spravedlnost." Když se zamilované duo zachránců tuleňů rozhodne pro boj s padoušskými podnikateli, tak mu jistou naději na úspěch dává snad jen rok vzniku filmu 1980. Tedy doba, kdy ještě nebyl každý poslanec, soudce či komunální politik ulobbován štědrými dary a následně dálkově řízen přáními zlodějů ve značkových kvádrech. Je to zkrátka lehounce naivní snímek, ale sympatická hlavní dvojice s přehledem naklání misky vah ve prospěch ploutvonožců a já si to užil i přes pár situací, proti kterým měla paní Logika minimálně podat námitky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama