Reklama

Reklama

Recenze (7)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle je úlet. Linnea tu sice rozebírá svoji kariéru,ale navíc nám tady zacvičí,stejně tak i stihne si zacvičit se zombíkama nebo se svými kamarádkamy. Párkrát jsem se usmál a divil se co všechno je tahle holka schopna natočit a super úvodní titulky. Jsou při jejím sprchování. ()

maestrum odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud nejste nějakým způsobem ujetí na hlavní představitelku tohoto braku, tak toto je video ničem jiném, než o ničem. Cvičme v rytme s mrtvolami (určitě naplní 5 minut Vašeho života), shrnutí pár záběrů z předešlých filmů a co v nich musela chudinka všechno dělat (samozřejmě bráno s nadsázkou). Jenže toto je už nadsázka nadsázky. Nic nemůže být přece tak špatné, aby se to nemohlo prodávat. A když už je to tak špatné, tak to nazvěme nejlepší z nejhoršího a zkusme vydat. Však ono si to kupce najde. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí nechat - nic podobnýho jsem snad ještě v životě neviděla :-) A jedno je třeba uznat - ta věčně se opakující muzika trhá uši a drtí nervy! Ale na druhou stranu, zombie cvičení... XD Přesto jsem měla ke konci co dělat, abych tu hodinu dotáhla. A k tomu ta příšerná muzika!!! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"STRETCH THOSE MUSCLES! THAT´S RIGHT! STRETCH THEM! (otráveně) NOT THAT MUSCLE!" Střihová taškařice pro horror fany kombinovaná s cvičící kazetou, kde Linnea rekapituluje na ukázkách ze svých fláků (ASSAULT OF THE PARTY NERDS, CREEPOZOIDS, SORORITY BABES IN THE SLIMEBALL BOWL-O-RAMA, NIGHT OF DEMONS, VICE ACADEMY) co obnáší korunka queen of scream. Musíte se v jednom kuse sprchovat, bojovat o život s monstry, vaši přátelé mutují, k tomu si na vás rejža občas vymyslí nějaký úlet typu "panenský tanec se dvěma motorovkami" (viz. HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS, škoda, že z něj ukázali jen fotku stejně jako z Linneyna striptýzu na náhrobním kameni v NÁVRATU NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL), zkrátka žádná sranda. A jak to vše zvládnout? Musíte cvičit! A to nejlépe ve vyzývavém spodním prádle. Aerobik pak můžete doprovodit joggingem okolo hřbitova, kde se k vám jistě přidají nějaké ty zombies a večer si s kamarádkami uspořádate holčičí mejdan (slumber party), kde si zacvičíte znova a možná přijde i maskovaný zabiják... Pro fanoušky tohoto hororového diblíka (prsa ukáže hned ve třetím záběru filmu) povinnost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Byt, kde se děj odehrává, je plný plakátů s filmy, ve kterých Linnea Quigleyová hrála. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama