Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No ruku na srdce, byla to kravina. Nemožní herci, komické masky a otravná hudba. Naštěstí na rozdíl od Bavova podobného nesmyslu tu aspoň ti zlí nezvracejí hrachovou kaši a v druhé polovině se daří nastolit celkem kulantní atmosféra. Další zástupce filmů, které beznadějně zastaraly. Až mi bude zase někdo cpát, že dneska už filmaři neumí pořádné horory, tak ho odkážu kromě jiného na tohle, aby viděl, jak to neuměli už před dvaceti lety. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem se odhodlal zkouknout tuhle klasiku, že mi to ale trvalo. No nakonec abych se přiznal nejsem nijak odvařenej a druhej díl mi přišel lepší, dokonce i remake se mi líbil o něco víc(nebral si tolik servítky, a spíše se soustředil na akci). Quigley je opět perverzní tak jak jí známe a máme rádi, a ostatní herci sice nebyly bůh ví jak dobří, ale ani tak to nevadilo on každej hrál strašný hovado. Ani s jedním člověkem jsem nesympatizoval ale na druhou stranu mi nevadily. Atmosféra by se dala krájet, ale něco tam chybělo. Pravda je že začáteční titulky byly neuvěřitelně parádní, ale postupem času se to ztrácelo. Čekal jsem též více gore, byl jsem namlsanej z druhého dílu a tak jsem čekal nášup. Nemůžu říct že jsem zklamanej tak či tak dávám 4*. Ale pravda je že hodně slabé 4*. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je Halloween a tak mladý idú na party do starého domu ale kde číha niečo horšie ako je človek prevlečený za monštrum. V tom dome našli staré zrkadlo a za chvíľku démoni začali vstupovať do viacerých zúčastnených. A po chvíli sa začali meniť v monštrá. Masky boli vynikajúce, hudbu som tu nepostrehol ale zvuky hodili sa sem. Toto je veľmi pôsobivý film a prirovnal by som ho k filmu démoni ale tento ma bavil viac. A to hlavne skrz tej strašidelnosti akú vedia staré domy navodiť a keď je to staré krematórium a začnú tam vyčíňať démoni a tak môžem len povedať bravoo. Pár nedokonalostí tu je a to hlavne v správaní postav a preto nedám plný počet, ale aj keď je takýchto podobných filmov veľa aj pred rokom 1988 urobil na mňa veľmi dobrý dojem. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ohó, veľmi príjemné prekvapenie. Úvod je síce hrozný a herci dosť odpudzujúci, pričom dlho sledujeme len prípravy na večierok a potom ešte zdĺhavejšie motanie sa po strašidelnom dome. To sa však razom zmení, keď nešťastníci pomocou zrkadla vyvolajú démona a spečatia tak svoj osud... Atmosféra razom zhustne, dôjde na akciu v spojení so snahou o vlastnú záchranu s malým prídavkom sexu a to všetko je zabalené do čierneho humoru, ktorý miestami fungoval na jednotku s hviezdičkou. Masky na tú dobu boli tiež skvelé. U mňa spokojnosť, snímok si červené čísla s prehľadom zaslúži. 80/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek, na kterém notně zahlodal zub času. Velmi naivní osmdesátkové béčko, které vás opravdu nevyděsí. Tajuplná atmosféra naprosto schází, jízda kamery ala Evil Dead na dobré strašení nestačí. Prostinký příběh o domě posedlém zlými duchy nepřináší nic nového - parta mladistvých se ocitne v pasti, a kdo neuteče (což se zdá téměř nemožné), promění se v démona. Hvězdu si určitě zaslouží nápadité masky! Gore efektů je pomálu a vymáčknutí očí je sice efektní, avšak osamocené. Další hvězdu si zaslouží hudba, především závěrečný song skupiny Bauhaus (Stigmata Martyr). Dům sám o sobě je pěkný, co je to však platné, když místo, abyste se báli, chce se vám stále více a hlasitěji smát. Nejlepší scénou tak zůstává tanec Angely před plápolajícím krbem. Film na nedělní odpoledne pro starší školáky... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)
  • Herečka Linnea Quigley (Suzanne) a tvorca špeciálnych efektov Steve Johnson sa vďaka tomuto filmu zoznámili a neskôr sa aj zosobášili. (beso74)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama