Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aj v roku 1942 sa celý život v Los Angeles krútil iba okolo jedného kopca, na ktorom už z diaľky každý vidí povestných deväť písmen. Hollywood alebo továreň na sny fascinuje aj jednu mamičku, ktorá má pociť, že jej dcéru jedného dňa v tejto pevnosti celebrít bude poznať každý. Lenže Elisabeth Taylor nie celkom zdieľa pocit svojej matky, lenže matky treba počúvať a z malej Elisabeth sa stáva detská hviezda. Lenže ako roky pribúdajú, z Elisabeth sa stáva jedna z najokúzľujúcejších žien filmovej histórie. Okrem filmovej slávy má teda pred sebou aj mimoriadne príležitosti na dobrodružstvá z opačným pohlavím. Toto je jej životný príbeh... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako úvod do studia hollywoodské hvězdy a jejího okolí je to dobré, jako film horší. Koukat na film o životě ženy, která zažila tolik věcí, že by se o tom dal napsat nejméně seriál, je trochu nepřehledné. Na druhou stranu herecké výkony to drží dost nad vodou a poklidné tempo udrží zainteresovaného diváka u obrazovky. 60% = 3/5 ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý životopisný film. Až mi bylo Liz Taylor docela líto, i když zřejmě taky měla dost chyb... Sherilyn Fennová je opravdu dobrá herečka, které se prostě podařilo zachytit Lizinu duši. ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se k tomu dostala vlastně náhodou. Zapnula jsem televizi (fakt úplně náhodou!) a tam zrovna běžel konec druhého dílu. Dívala jsem se asi půl hodiny, vydržela jsem do konce a řekla jsem si, že to bylo celkem zajímavé. Další den jsem viděla další kousek, tentokrát prvního dílu a chytlo mě to natolik, že jsem si nahrála oba dva díly. A nelituji. I když nic jiného, alespoň vím o Elizabeth Taylor o trochu víc.... ()

gejzuško 

všechny recenze uživatele

Otrasný, miestami nepozerateľný telvízny film, ktorý má byť vyjadrením obdivu voči ikone akou bola neodolateľná LIZ. Hlúpy, absolútne nezaujímavo napísaný scenár chŕliaci jednu nezmyselnú až smiešnu situáciu za sebou bez akejkoľvek výstavby charakterov či situácií, ktoré by vám dali pocit, že sa o postavy máte prečo zaujímať. Čerešničkou na torte sú primitívne dialógy, ktoré herci chŕlia s kamenne serióznymi tvárami (Nemôžeš ma viniť, že sa vždy zamilujem do svojho partnera! Vždy to tak bude pri filmovačke.). TV agitka, ktorá jednu z bohýň strieborného plátna predstavuje ako hlúpu, prízemnú a hlavne veľmi nedôstojnú ženu, posypanou flitrami. Strata času a hlavne nedôstojná poklona. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Božská, nádherná Liz s fialkovýma očima...její život byl neskutečně pestrý, vzlety, pády, lásky, rozvody, nemoce...film mě trošku zklamal, jakási snaha se mu upřít nedala, ale víc než tři to prostě nebude. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Kevin McCarthy byl v tomto filmu hercem i postavou - on sám si zahrál reportéra a producenta Sola Siegela, jeho si zahrál Patrick Robert Smith. (HappySmile)
  • Přestože Elizabeth Taylor bojovala proti této neautorizované biografii, uznala, že Sherilyn Fenn ji dobře ztvárnila. (HappySmile)
  • Sherilyn Fenn během natáčení denně bojovala za zachování integrity scénáře. Její prioritou bylo uctivě a co nejpřesněji zosobnit Elizabeth Taylor. (HappySmile)

Reklama

Reklama