Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se pro ni stane vztah opravdu srdeční záležitostí, umí to Shanté Smithová náležitě ocenit a svého vyvoleného si něžně a starostlivě hýčká. Vyvinutý smysl pro romantiku z ní též automaticky dělá vrbu pro všechny kamarádky, které se potřebují z čehokoliv vypovídat. O to více ji překvapí, když se její přítel Keith zaplete s její úhlavní rivalkou Conny. Shanté vypracuje desetidenní plán, který má Keitha srovnat do latě. Ať se jedná o svůdné křivky či o výbornou kuchyni, Shanté má nepřeberný arzenál ženských zbraní, které hodlá využít k tomu, aby přiměla Keitha k poníženému návratu. Pokud chce ale opravdu vyhrát, musí pochopit, že tato hra je pro dva hráče (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

El Loco 

všechny recenze uživatele

Je to typická černošská komédia, na ktorej sa dá dobre zabaviť. Humor je inteligentný, nie je to žiadna zvrátenosť typu How High (alebo niečo podobné od Wayansovcov). Je to komédia o vzťahoch medzi krásnymi, bohatými a úspešnými černochmi. Keďže som to videl na Markíze, tak si nemôžem pomôcť a musím pochváliť aj výborný slovenský dabing. Príjemná oddychovka. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Prudce černošská komedie s povinným minimem bělochů a silnou dávkou humoru o věčném boji mužů a žen v tom, kdo "má navrch". Skvělé dialogy, Anthony Anderson diktuje. Sice ten úplný konec je hodně bez nápadu a Vivica není až taková kobra, jak se dělá, ale herci jsou sympatičtí a šlape to. Naprosto pohodová komedie. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tento film ide dost mimo mna a dovod vidim v tom ze nie som cierna zena. nie je tam tolko humoru aby to bola riadna komedia, ako romanticky film nic moc, ale aspon tam hra vivica fox tak sa da na co pozerat. v pripade ze mate priatelku tak je to na uprsane odpoludnie idealny film (este lepsie ak je to cernoska, to budete mat u nej body k dobru). ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama