Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Série Highlander je hloupá blbost, která nikdy neměla mít víc než jedno pokračování. Zúčtování je pak jen další hřebíček do rakve. Už mám upřímně plný zuby těch blesků a jestli se někdy uslyším větu "Na konci musí zbýt jen jeden.", tak mu dám přes držku. Lambert si vydělal na hypotéku, Paul si vydělal na hypotéku, Payne je pak z těch všech ten, co si uřízl nejmenší ostudu a Yen byl ještě moc mladej. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Vše co film sliboval, splnil. Moc toho, ale celkově bohužel neukázal. Prostě a jednoduše béčková akční bojovka. A tak to taky dopadá. Christopher Lambert prodal své jméno lecjakým filmům, ale tomuhle. Příběh stál za nic. Hodně mi připomíná Mortal Combat. To tehdy byl, ale hit. Tento film zanechá v očích diváka jen slzy nad promrhanými penězmi, které se daly investovat rozhodně lépe. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dle mýho to není až taková tragédie. Film zcela evidentně utrpěl kráceníme ve střižně a moc to nevytrhnou ani levný digi triky v závěrečným zúčtování. To bylo fakt peklo. Jako největší chybu vidím to, že se tvůrci snažili do filmu implantovat věci a postavy z tv seriálu. Už v tom seriálu mě nebetyčně sralo, jak si vymejšlejí různý krávoviny, kterýma akorá devalvovali highlanderovskou mytologii a tenhle film v tom vesele pokračuje. Nicméně jako akční výplach to neurazí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zabitím některého z nesmrtelných získává jeho přemožitel všechnu jeho sílu. Na zemi jich již moc nezbývá, a jedním z nejsilnějších z nich je Jacob Kell (Bruce Payne), kterého žene touha pomstít se dávnému příteli, nyní největšímu nepříteli, Connoru MacLeodovi (Christopher Lambert) a celé jeho rodině. Connor má ale plán, jak za pomoci svého bratra Duncana (Adrian Paul) Kella zničit... Pokud má být každý nový díl (jakékoliv) série horší než ten předchozí, tak mi brzo začnou docházet hvězdičky. Highlander je jednou z takovýchto sérií - vcelku slušný nápad je každým dalším dílem víc a víc zašlapáván do země, až se pohybuje těsně nad hladinou odpadu (a někdy i pod ní). Čtvrté pokračování nepřináší lautr nic nového, jen hromadu filmových klišé (včetně otřepaného naučení se jednoho bojového triku na začátku filmu, a jeho využití na konci). Jediné pozitivní na tomto filmu je snad to, že už se případné další díly budou odehrávat bez hlavního hrdiny předchozích dílů (Christophera Lamberta), který si zde sáhl snad na úplné dno (viz jeho otřesné převleky)... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel poslední sledovatelnej díl Highlandera je 3 díl. Kterej sice už taky nebyl ono ale furt jsem tam viděl kvalitu.Tohle už je ale potopený maximálně. Aarniokoski není schopnej natočit jedinou pozitivní scénu a když se ukáže že by se mohlo začít dít něco pořádnýho tak to totálně podkope svojí neschopností. A při tom má obstojný herce a zajímavej příběh. Herci nejsou špatní Lambert kde nemá herecký um má sympatie a Paul taky není špatnej, Pyyne coby záporák je dobrá volba tenhle chlapík se mi neokouká. Příběh je sice nic extra ale dokáže zaujmout, ale ted příjde to nejhorší a to jsou akční pasáže které jsou fakt špatné, kamera u nich či střich je neuvěřitelně idiotskej. Dal bych filmu 3* ale musel by to natočit někdo schopnější. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Bruce Payne dostal počas natáčania filmu bronchitídu, čo mu znemožnilo natáčanie. Podarilo sa mu však presvedčiť producentov, aby prerušili natáčanie do doby, kým nebude natoľko fit, aby sa mohol postaviť pred kamery. Natáčanie filmu tak bolo prerušené na 3 mesiace. (beso74)
  • Trailer k filmu sa stal neslávne známym kvôli veľkému množstvu scén, ktoré sa do filmu nedostali. A tak divák môže vidieť Duncana a Connora prechádzajúceho časovým portálom či magické schopnosti hlavného záporáka, Jacoba Kella, jedine v tomto traileri. Neskôr sa objavilo tvrdenie, že niektoré zábery boli natočené kvôli tomu, aby sa film zdal atraktívnejším. (beso74)
  • Tento film mal byť pôvodne premostením medzi filmom Highlander (1986) a televíznym seriálom Highlander: The Raven (1998). Tieto plány vážne narušilo zastavenie natáčania tohto seriálu, navyše producenti museli riešiť problémy s obsadením, čo natáčanie značne oneskorilo. Štúdio Dimension Films nakoniec tento nápad úplne zavrhlo. (beso74)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama