Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Mizerné pokračování s jednou jedinou dobrou scénou. Tou je souboj Conora a Duncana na střeše budovy, kde je báječně vyřešený product placement značky JVC, průzračně červěným svítícím billboardem, jenž v akční sekvenci dominuje a přitom ji nijak neruší. Tvůrci se chtěli zavděčit všem, jak fanouškům filmu, tak i vcelku povedené kultovní tv série a přivedli Lamberta i Paula. Naneštěstí scénář je horší než mnohé tv epizody Highlandera a to do té míry, že se dá srovnat snad jen s nepovedenou 6. sérií, takže z toho nakonec vzniklo jen velké zklamání pro oba tábory. ()

flamboyant 

všechny recenze uživatele

Adrian Paul je toporný a tváří se jako vyjukaný blb. Toť k představiteli hlavní role, ke kterému je přivařena plytká romantická linie. Úvod zaměřený na Connora šlape, ale jakmile z aktuální dějové linie zmizí, ztratí se i dynamika a Paul se plácá od ničeho k ničemu. Přitom duo Lambert + Payne je fajn (Payne si záporáka užívá) a vyhodit Paula a 20 minut (hodnocena DC), pak by tu byl potenciál lehce stravitelné, nenáročné jednohubky naplněn lépe. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už pochovávanie hlavného hrdinu nakonci, troška kratší sex s iným dievčaťom, mečovanie s iným nepriateľom, rovnaká hudba nakonci nuda okolo toho všetkého, nuž pozerateľné to ako tak bolo, ale nadšený rozhodne nie som, lebo to bolo dosť zlé. Pozeranie som si musel predeliť, lebo som pri tom večer zaspával. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Filmový a seriálový horal se setkávají, aby to jednou provždy rozsekli. Zpočátku to vypadá na sice laciné, ale pohodové videobéčko (přepadení svatyně), u kterého rejža nemá problém s nasekáním dostatku efektních záběrů pro trajler, ale pak se to začne utápět v nezajímavých soubojích na meče a hlavně v nesnesitelném romanticky plačtivém blábolení o osudu a moc tomu nedodá ani zombioidní Lambert, herecký tragéd Paul, mrštný Yen, vesele přehrávající záporák Payne či fešná Barbuscia. Ale tahle série šla vždycky mimo mě. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Příběh filmu se odehrává po událostech ve snímku Highlander 2 - Síla kouzla (1991). (tyzmrde)
  • Bruce Payne dostal počas natáčania filmu bronchitídu, čo mu znemožnilo natáčanie. Podarilo sa mu však presvedčiť producentov, aby prerušili natáčanie do doby, kým nebude natoľko fit, aby sa mohol postaviť pred kamery. Natáčanie filmu tak bolo prerušené na 3 mesiace. (beso74)
  • Natáčení probíhalo do 22. října 1999 až 7. března 2000 převážně v Rumunsku. (Terva)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama