Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Recenze (103)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Lamberte, měl ses na to vykašlat už při trojce. A nejenom na "highlanderovskou" sérii. Má to takovej charismatickej herec vůbec zapotřebí? Holt, někomu je v béčkových vodách teplíčko, aniž by vadilo, že tam trochu zapáchá. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Velmi smutné... původní kult se změnil v uboze vypadající televizní inscenaci, která má se svým předchůdcem jen velmi málo společného. Vše vrší Lambert (lépeřečeno vizážisti), který vypadá v každé paruce jako absolutní blb... Velmi smutné... ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ta hvězdička je za Paynea a za bojovou scénu Yen vs Paul, kde je vidět, kdo má ve skutečnosti navrh (a mám taky dojem, že si jí Yen dělal sám, což vysvětluje, proč je o tolik lepší než ostatní). Zbytek je strašlivej. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $12,811,858Tržby Celosvetovo $15,843,608/5%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší Highlander, který kdy byl natočen. Tato série si již dlouho nezaslouží sledování ani naprosto neznalími jedinci. Tento film již není pro nikoho. Naprostá hrůza. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle mi kupodivu neprislo tak strasny. Jasne vykony a scenar stoji za hovno, nelogicnosti tam je jak nas***o, ale jako zakonceni serie to ujde. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Fuj!Absolutně děsivá slátanina, chudák Lambert si nic takové nezasloužil!Nicméně padouch Bruce Payna je výborný, to se musí nechat! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Prázdné a falešné... :-) Ale na odpad si myslím je třeba méně. Se zaseknutým mečem v klávesnici jednu malou - to snad ani nemůže být hvězdička... :-)) - - - Ne, u tohohle jsem se fakt už i smál... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Filmový a seriálový horal se setkávají, aby to jednou provždy rozsekli. Zpočátku to vypadá na sice laciné, ale pohodové videobéčko (přepadení svatyně), u kterého rejža nemá problém s nasekáním dostatku efektních záběrů pro trajler, ale pak se to začne utápět v nezajímavých soubojích na meče a hlavně v nesnesitelném romanticky plačtivém blábolení o osudu a moc tomu nedodá ani zombioidní Lambert, herecký tragéd Paul, mrštný Yen, vesele přehrávající záporák Payne či fešná Barbuscia. Ale tahle série šla vždycky mimo mě. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být mnohem lepší, jak víme díky seriálům, ale setkání Connora a Duncana by bývalo stačilo v rámci první série hlavního seriálu. Takhle to dopadlo docela zoufale. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Záležitost odpadní stoky. Sestupná tendece pokračuje natolik, že už není kam klesnout. Lambert předává pomyslné žezlo v sérii, která přinesla kvalitu pouze v prvním dílu. Na ty další je lepší zapomenout. Přestože vedle této části vypadá slabá dvojka jako milník žánru. 0% ()

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

nemám k tomu co říct, nenašel jsem jediný důvod si při tom filmu dělat jiné věci a přitom to nevypínat, nerad totiž vypínám filmy i když jsou to naprosté slátaniny ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Videl som to strašne dávno ako svojho prvého Highlandera a vtedy to malo svoje čaro. Teraz len s údivom pozerám, akého ohlasu sa dostalo takému mizernému príbehu, ako je ten o nesmrteľnom horalovi, ktorému vždy chce ktosi ufiknúť hlavu. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus. Nízkorozpočtová slátanina. Nemůžu pochopit jak skvělá jednička s charismatickym Lambertem může sklouznout do takových srač*k s tím samím, ale už úplně vyřízeným Lambertem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějaký pokus o oživení legendy zde je, ale to pojetí je velmi béčkové. Lambert s Paulem si spíše uřízli ostudu, protože tenhle díl neobstojí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času som chcel napísať, že tento film je lepšie céčko, ako bola trojka béčko. Pretože s tým scenárom, čo mala trojka, sa dalo pracovať, keby nebol režisér kripel, zatiaľčo pri tomto video pokračovaní, nikto nejakú úroveň čakať ani nemohol. A videl som veľa horších céčiek (po aké písmeno to vlastne rozlišujeme?). Vyslovene iritujúce boli len kostýmové scény, obzvlášť Lambert extrémne na facku (jeho humorná kreácia à la starecká demencia verzus Paulov smrteľne vážny manekýn). A potom prišiel záver. Podobnú aplikáciu na menenie ksichtov mám v mobile. Ja neviem, vlastne asi rovnako zlý film, ako predchádzajúci diel, každý vo svojich kategóriách. Pár tých línií malo nápad. ()

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama