Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jagade (Dale Robertson) potká na jedné ze svých cest Allana Burnetta (Jock Mahoney), šerifa místního městečka West End, který je na stopě zločince Kenleyho. Jagede se od něj dozvídá, že má ve městě ten den svatbu s jistou Sharman Fulton (Mara Corday), kterou zná i on. Zachrání při rozhovoru šerifův život a šerif je od teď jeho dlužníkem. Ve městě Jagade, při sebeobraně zabije člověka. Místní obyvatelé jsou pobouřeni a žádají proto Allana aby zasáhl. Ten však do průběhu Jagedových věcí nezasahuje, a tak se ve městě mezi místními stupňuje násilí. (Mol)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie westerny sa tocili v neprekonatelnych 40. a 50. rokoch, westernova inflacia prisla v 60. rokoch. Tazko povedat, komu fandit, ale nametovo - zabitie v sebaobrane - je to slusny namet na film, rezisersky dobre natocene a s laskou, dialogy na urovni. Moja laska k westernom 40. a 50. rokov stupa . 77 % ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Zajímavej western, kde je celkem těžký si vybrat komu vlastně fandit. Šerif nebo Jagade? Mno určitě u mě vyhrál nakonec Jagade, protože je to špinavej hajzl, kterej ale hraje fair play. Celkem se mi líbila i postava Billyho. Mladej klučina co chce bejt za každou cenu pistolník, chlastat a lovit kurvy. Mno a ten finiš v sallonu. ()

Reklama

Reklama