Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

peiton 

všechny recenze uživatele

Agent Gibbs,neber všetko tak hrozne tvrdo a tak strašne vážne.Niekedy stačí malý úsmev a hned ide všetko ruka v ruke s úspechom.Ako inšpiráciu pre začiatok si môžeš zobrať príklad od svojej svojskej a tak trocha uletenej koleginky Abby,ktorá mimochodom vlastní oči českej Marty Jandovej,či naopak?Inak si celkom sympatický a držím palec.Robíš to dobre,nepoľavuj v úsilí a snahe riešiť zapeklité zločiny :o)) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V USA sa NCIS aj CSI vysielajú na CBS, napriek tomu sú si jasnými konkurentmi. BELLISARIO po (úspešnej) stupidite s názvom JAG ale pochopil, že iba ako lacnejší epigón BRUCKHEIMEROVHO opusu príliš nezaboduje. Vrátil sa teda do rokov 80-tych (kedy stvoril MAGNUM a AIRWOLF) a vytvoril "hláškujúcich" vyšetrovateľov, ktorým idú (často dosť absurdné) prípady takpovediac od ruky. "Doťahovanie sa" medzi DiNozzom a Kate či McGeem skrátka nemá chybu a často pripomína legendárne dialógy medzi DEMPSEYM a MAKEPEACOVOU. No a MARK HARMON so svojím až britsky suchým prejavom je už len špičkou zábavného ľadovca. Vrcholne nesympatická mi je iba laborantka ABBY ktorej výkon sa nedá označiť inak ako omyl. Technická poznámka: Keďže som NCIS neveril, kašľal som aj na jeho premiéru na HALLMARKU a neviem teda ohodnotiť kvalitu českého dabingu. Ten slovenský (vyrobený MARKÍZOU) je ale špičkový. (25.4.2006) ----- Tak som zhliadol 2 inkriminované epizódy z JAG-u (konkrétne sa jedná o ICE QUEEN a MELTDOWN z VIII. série) a musím povedať, že som rád, že som ich nevidel ako prvé. Sú totiž dosť biedne a dejovo príliš roztrieštené (navyše v nich MARKÍZA použila iných dabérov, čo je des a bes). No a dabing na HALLMARKU ? Tak to je odpornosť sama o sebe, ktorá robí z NCIS (v spojení s tými čiernobielymi flashbackami "budúcnosti") akúsi telenovelu bez štipky humoru. MARKa HARMONa totiž majstrovsky nadaboval už JIŘÍ BARTOŠKA v CHICAGO HOPE a LUDĚK ČTVRTLÍK nemá šancu mu konkurovať. - Ale ako vidím u užívateľa bundaboya, tá moja poznámka sa vzťahuje na práve začatú tretiu sériu ktorú som tiež včera videl. Bohužiaľ. (27.6.2006) ----- ČESKÁ FREE-TV PREMIÉRA: NOVA (prebrala verziu z HALLMARKu) = 21.2.2007 (21.2.2007) ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější tv-seriál hýři ostrovtipem a ani výměna jednoho z hlavních aktérů mu neuškodila. S lehkostí spojuje klasicky vedenou kriminálku a relativně novou CSI, vědátorství ale nezachází do extrémů aby mohlo začít nudit a často postava hlavního vyšetřovatele Gibbse takové rozprávky, které zachází až moc daleko zarazí, jelikož jeho postava je určitým způsobem odrazem divákova přání moc se v tom nešťourat. Tím se dostávám k dalšímu plus, a tím jsou hlavní hrdinové - do jednoho jsou charismatičtí a charakterově rozmanití. Každá postava má určité vlastnosti nebo schopnosti, které všem ostatním scházejí. Gibbs je vedoucí týmu, má největší zkušenosti s řešením případů i s bojem ve válce, vidí tak nějak skrz věci a dokáže si dobře domýšlet. Jeho hlavní předností je skvělá intuice. Dinoso je vtipný a řekl bych normální old-school vyšetřovatel, raději se spoléhací na klasické metody a vlastní nápady než na moderní fidlátka. Ziva, původně izraelská agentka MOSADu, je zdaleka nejtvrdší z celého týmu, vycvičená zabíjet. Abby je totálně ztřeštěná holka nicméně velmi schopná entusiastická laborantka a z celého týmu nejcitlivější a tak nějak nejlidštější. McGee je šprťák, zelenáč, přestudovaný PC maniak, jeho schopnosti reprezentují moderní svět a orientaci v něm. A pak je tu dvojice coronerů, postarší profesor Ducky - léty vyzrálý a zcela nejzkušenější člen přináší nadhled a klid do týmu a jeho naopak mladý učeň, který by svou povahou zapadl někam na střední školu. Nakonec je tu vedlejší postava (zbytečná a nesympatická) nadřízeného Gibbse, která ani v původních dílech nebyla. Já mám nejraději Dinosu, právě díky jeho vtípkům. Příběhy jsou originální, dostatečně versatilní i díky množství tématům, kterých se může děj dotýkat. Díky těmto kladům jsem ochotný odpustit i přehnaný patriotismus a neskrývaný obdiv k Izraeli (Izrael má tady stejnou ne-li dokonce větší váhu než USA!!!), i když v posledních viděných dílech byla i troch kritiky právě mosadu. (vyšetřovací metody, zkaženost hlavního představitele mosadu) ()

Galerie (3 402)

Zajímavosti (517)

  • Čísla v Gibbsových pravidlech neznačí jejich pořadí, ale význam, proto některá čísla chybí (například: 17, 21, 24–26). Čísla před nimi značí jejich důležitost či význam. (Karlosik_4)

Související novinky

Reklama

Reklama