Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým je přivolán k loupeži v domě na vojenské základně. V poslední době na základně došlo k několika loupežím v domech vojáků. Jelikož ale pachatel musel umět hacknout software zabezpečovacího zařízení, jedná se o závažnou věc. Při poslední loupeži dokonce majitelé domu lupiče doma nachytali, ten muže ovšem srazil a utekl. Pro agenty není vůbec složité zjistit, že za loupežemi jsou dospívající děti ze základny. Lupiče, Noaha, velmi brzy chytí a zjistí od něho, že hackerem, který obcházel zabezpečovací zařízení a z počítačů základny zjišťoval, kdo z majitelů domů teď pojede na dovolenou, byla dívka Teagan. Vcelku neškodné loupeže se ale velmi záhy změní ve velmi vážný trestný čin. V jednom z domů na základně vybuchne bomba, zabije majitele a zdá se, že pachatel k proniknutí do domu použil hackerský kód již zadržené Teagan... (TV Nova)

(více)

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Cay Ryan Murray, která se objevuje v téhle epizodě v roli Teagan Fields, je skutečnou dcerou hvězdy seriálu Seana Murrayho (Timothy McGee). (Katka189)
  • Sean Murray (Timothy McGee) uvedl, že je pyšný na profesionální a herecký výkon své dcery Cay Ryan Murray (Teagan Fields). (Katka189)
  • Když Teagan (Cay Ryan Murray) vede rozhovor s agentkou Knight (Katrina Law) a s agentem McGeem (Sean Murray), naříká, že má baterie jejího telefonu pouze 3 %, ale když o chvilku později ukazuje agentům fotku jejího přítele, vidíme, že ikona baterie je téměř plná. (Katka189)

Reklama

Reklama