Reklama

Reklama

Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2004), 16 h 49 min (Minutáž: 42–45 min)

Kamera:

William Webb

Hrají:

Mark Harmon, Michael Weatherly, Sasha Alexander, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Alan Dale, Joe Spano, Jessica Steen, Brian Dietzen (více)
(další profese)

Epizody(23)

Zajímavosti (25)

Námořní vyšetřovací služba - Pád z výšky (2003) (epizoda) (S01E02)

  • Když tým zkoumá místo pádu, doktor Mallard (David McCallum) zmiňuje, že nebyl tak vysoko od té doby, co věšel piňatu na oslavu narozenin svého synovce. Tento synovec už nebyl nikdy zmíněn, ani žádný sourozenec nebo tchán, podle kterého by měl synovce. Scenáristé ještě plně nepropracovali životní příběhy postav. (Katka189)

Námořní vyšetřovací služba - Ztracení chlapci (2015) (epizoda) (S12E23)

  • Na konci epizody má Gibbs (Mark Harmon) vizi agentů NCIS, kteří zemřeli při výkonu služby. Jsou to zprava doleva: Chris Pacci (Tim Kelleher), který byl zastřelen v epizodě Svědectví mrtvého muže (2004); ředitelka Jenny Shepard (Lauren Holly), jenž zemřela na následky zranění z přestřelky se čtyřmi neznámými zabijáky v epizodě Soudný den (2008); Ned Dorneget (Matt Jones), který zemřel v této epizodě; Kate Todd (Sasha Alexander), jenž byla zastřelena zběhlým důstojníkem Mossadu izraelského původu a teroristou Arimem Hasvarim (Rudolf Martin) ve finále 2. série Soumrak (2005); Mike Franks (Muse Watson), který byl zabit na následky bodnutí skalpelem do hrudníku v epizodě Labutí píseň (2011), a Paula Cassidy (Jessica Steen), která obětovala svůj život, aby zastavila sebevražedného atentátníka ve epizodě Doba odkladu (2007). (Katka189)

Reklama

Reklama