Reklama

Reklama

Obsahy(1)

NCIS vyšetřuje smrt muže, důstojníka námořní pěchoty, při seskoku padákem. Brzy zjistí, že se nejednalo o nehodu, nýbrž o úkladnou vraždu. Někdo důstojníkovi naleptal šňůry hlavního padáku. Zjistí také, že se muži nepodařilo při seskoku otevřít ani záložní padák, protože i on byl poškozený. Při testech v laboratoři jsou objeveny stopy drog v pouzdře jednoho z padáků. Agenti díky tomuto zjištění odhalí překupníka drog a vraha v jedné osobě. Jeho nadřízený začal mít podezření, a proto musel zemřít. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Jagu sem zavítal Bud Roberds, zdržel se jen pár minut ale jeho přítomnost potěšila. "Dostaneme se do zpráv někdy taky my?" - "Mohl jsi tam být, kdyby jsi si zlomil vaz." Klidná, pohodová epizoda. - 99,9%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Když tým zkoumá místo pádu, doktor Mallard (David McCallum) zmiňuje, že nebyl tak vysoko od té doby, co věšel piňatu na oslavu narozenin svého synovce. Tento synovec už nebyl nikdy zmíněn, ani žádný sourozenec nebo tchán, podle kterého by měl synovce. Scenáristé ještě plně nepropracovali životní příběhy postav. (Katka189)

Reklama

Reklama