Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do budovy NCIS se dostaví starý muž, válečný veterán z druhé světové války, nositel nejvyššího vyznamenání za chrabrost. Tento muž žádá Gibbse, aby byl zatčen za to, že zabil svého přítele. Údajně ho měl utlouct svou pistolí. Gibbsovi se celá situace a mužovo přiznání nezdá, považuje ho za výplod staré mysli. Naneštěstí se o situaci dozví vyšetřovatelka z JAGU a trvá na vyšetření událostí. Gibbs musí vytvořit imaginární rekonstrukci za použití starých dokumentárních filmů, aby dokázal, že muž svého přítele sice zabil, ale jednalo se o ránu z milosti. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do NCIS se dostaví starý muž, válečný veterán z druhé světové války a žádá o to, aby byl zatčen za vraždu. "Ta sushi restaurace, kterou jsi mi doporučil?" - "Co, nechutnalo ti?" - "Chutnalo. Jen jsi mi neřekl, že musím umět japonsky, abych si něco objednal." - "Tam se neobjednává... S úsměvem sníš, co ti přinesou." - 99,9%. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Ernie Yost (Charles Durning) při výslechu zmiňuje, že znal jistého „Jethra“, který hrál baseball za „Černou ligu“. Odkazuje tím naraží na Sama Jethroa, který opravdu hrál baseball v tehdejší „Negro league baseball“. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama