Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Gibbs z NCIS a jeho tým mají opět plné ruce práce. Tentokrát jde o práci profesionálů, kteří se vydávali za dopravní policisty a zavraždili dva námořníky poté co je zastavili za překročení rychlosti. Jednomu z námořníků byly useknuty ruce. Agent Dinozzo přišel nedávno skoro o život a měl by ještě pár dnů ležet v domácím ošetření. Gibbsovi však oznámí, že se už cítí lépe a chce nastoupit zpět do práce. Právě Dinozzo objeví při obhlídce místa činu nastraženou bombu, která se aktivuje otevřením kufru na automobilu, a tím zachrání život svým kolegům. Gibbsovi je jasné, že šlo o past. Někdo chtěl, aby se do případu zapojili jeho lidé. Použil vojenské výbušniny extra třídy z dobře utajeného zdroje, aby je zlikvidoval. NCIS také zjistí, že z letecké základny byl ukraden speciální letoun. Letoun je sice pro dnešní potřeby námořnictva zastaralý, pro teroristický útok je však dostatečný... (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • V této epizodě je Gibbsovi (Mark Harmon) vyhrožováno smrtí a je nucen mít ochranku v čele s Kate (Sasha Alexander), která dříve pracovala v tajné službě a chránila prezidenta Spojených států. Ve třetí sérii seriálu Západní křídlo (od r. 1999) hrál Mark Harmon také agenta tajné služby, který dříve chránil prezidenta Spojených států a byl pověřen ochranou jednoho z prezidentových zaměstnanců, když mu bylo vyhrožováno smrtí. (Katka189)
  • Michael Weatherly (Anthony DiNozzo) uvedl, že věděl, že Sasha Alexander (Caitlin Todd) po této epizodě seriál opustí, ale nevěděl, jakým způsobem odejde, dokud neviděl, jak pracovník speciálních efektů připevnil na její hlavu výbušný balíček s krví. Uvedl také, že když se pozorně díváte, cukne sebou, než balíček vybuchne. (Katka189)

Reklama

Reklama