Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ziva je náhodnou svědkyní výbuchu, po kterém na ulici přistihne bývalého spolupracovníka z Mossadu Eschela. V domnění, že stále pracuje pro její domovskou agenturu, nechá ho jít. Až na ústředí Mossadu se dozví, že Eschel je zběhem a jeho výbuch zabil syrského informátora a dva agenty FBI. Federálové si navíc myslí, že je zradila Ziva. S vydáním zatykače na její jméno zbývá jediná možnost – obrátit se na Gibbse, který od námořní vyšetřovací služby odešel a užívá si důchod v Mexiku. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Ziva je svědkem exploze a poté obviněna z vraždy iránského vězně a dvou agentů FBI. Jakýkoliv kontakt agentů NCIS se Zivou je protizákonný. Ziva se tedy obrátí na Gibbse, protože už u NCIS nepracuje. - 99,9%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V čase 43:20 má ředitelka Jenny Shepard (Lauren Holly) dlouhé, upravené a nalakované nehty. Ruce, které drží obrázek, mají otrhané, neupravené mužské nehty. (Katka189)
  • Když se Gibbs (Mark Harmon) a Tony (Michael Weatherly) v Abbyině (Pauley Perrette) laboratoři dívají na velkou obrazovku a oba se současně napijí kávy, tak když stáhnou šálek dolů, vidíme, že otvor pro pití v Tonyho šálku je vlevo. Kdyby se skutečně napil, káva by se na něj vylila. (Katka189)

Reklama

Reklama