Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán rezervy námořní pěchoty zahynul při výbuchu minometu v zelené mezinárodní zóně v centru Bagdádu. Jeho tělo je na rozkaz ministerstva doručeno Duckymu, který při pitvě zjistí, že kapitána nezabil šrapnel, ale kulka. Rozbíhá se tak vyšetřování napříč deseti časovými pásmy s Tonym a Jardine v Bagdádu a zbytkem týmu ve Washingtonu. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

RoGo01 

všechny recenze uživatele

A. Jako všechny blízko /středo východní díly i tady vítězí reklama na explozivní americkou zahraničněbezpečnostní politiku nad dějem. B. Nechtěl bych být hrobníkem, co hrabe hroby šest sáhů hluboké, přestože možná právě do této hloubky klesla kvalita českého překladu. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: V Badgádu je při útoku minometu zabit mariňák. Jeho žena si prosadí, aby jeho pitvu prováděl Ducky. Ten zjistí, že voják byl zastřelen a minomet posloužil jen jako zástěrka. - 99,9%. ()

Reklama

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nemusím tú nezdravú súťaživosť medzi kolegami na oddelení ako ani neschopnosť tvorcov slovenského dabingu, ktorá zásadne mení vyznenie epizódy (bribing = dávať úplatky, nie prijímať). A tiež to, ako sa na zmätenie diváka nasilu podsúvajú teórie, ktoré nemajú vôbec zmysel. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama