Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. část: V Los Angeles se ředitelka Jenny účastní za doprovodu Tonyho a Zivy, coby své ochranky, pohřbu dlouholetého agenta, který byl už v důchodu a který měl zemřít na infarkt. Jenny však díky mnoha stopám zjistí, že nešlo o přirozenou smrt, a povolá Mikea Frankse z Mexika. Tuší, že další na řadě je ona. Odmítá pomoc od Tonyho a Zivy a s Mikem se pouští do vyšetřování na vlastní pěst. Při večeři v restauraci je však přepadena čtyřmi muži, zatímco Mike vyjde ven... 2. část: Poté co je ředitelka Jenny nalezena v restauraci mrtvá, rozbíhá se nelítostný závod k dopadení vraha. Zatímco zastupující ředitel Vance pátrá po Miku Franksovi, jemuž se podařilo uniknout z restaurace po zastřelení čtyř zabijáků, Tony a Ziva hledají osobu skutečně zodpovědnou za Jenninu vraždu. Všechny stopy vedou k nájemné vražedkyni jménem Natasha, kterou měla Jenny před devíti lety zabít při misi v Paříži. I přes spolupráci s Gibbsem se jí to ale nepodařilo. Gibbs nicméně zabil Natashina milence a zdá se, že ona si do Spojených států přišla pro pomstu. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Když Jenny Shepardová zaslechne na pohřbu penzionovaného agenta NCIS jméno pana Oshimaidy, zneklidní. Toto slovo, bylo varováním, že akce, kdy se před lety společně s Gibbsem infiltrovali mezi ruské špióny a mrtvý muž byl tehdy jejich kontaktem, je prozrazena. Je tedy možné, že bývalý agent nezemřel přirozenou cestou. Epizoda vyvrcholí ve starém bistru v poušti, kde dojde ke konfrontaci mezi ředitelkou a členy ruského komanda a ředitelka přestřelku nepřežije. - 99,9%. ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden a pol hodinová reklama na Lincoln Navigator alebo patetický koniec jednej (či viacerých?) z postáv, ktorá mne určite chýbať nebude. Agenti NCIS zase raz zahviezdili, keď chceli tak veľmi dostať muža jazdiaceho v spomenutom luxusnom Navigatore, že miesto toho, aby si preverili poznávaciu značku, ktorú mali na fotke, tak ho radšej hľadali podľa mobilného telefónu, ktorým volal v danom čase a mieste - pritom ten mohol mať bez problémov anonymne. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama