Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel Vance požádá Gibbse, aby se svým týmem naplánovali tajnou operaci na prověření zabezpečení vojenského zařízení s vysoce citlivými materiály. Ten ale se svým plánem neseznámí tým. Všichni jsou pohoršeni. Zdá se, jako by Gibbs nikomu nevěřil. On však hodlá usvědčit viníka ve vlastních řadách. Nevěří, že by zrádcem byl agent Langer, přestože to tak vypadá. Je přesvědčený, že informace z útvaru vynáší agentka Leeová. Jenom ji potřebuje přistihnout. To se daří. Agentka se přiznává, že ji někdo vydírá a že drží její dceru. Gibbs se tedy rozhodne přinutit ji ke spolupráci jako dvojitou agentku. (TV Nova)

(více)

Recenze (1)

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Když Tony, Ziva a McGee plánují vnik do „DOMINa“, je zde narážka na přepsání signálu z epizody Sledování (2008). Padne zde také narážka na vetřelce ukrytého v taxíku, jedná se o případ „Trojský kůň“ z epizody Trojský kůň (2007). (Karlosik_4)
  • Na začátku, když se voják ptá Tonyho (Michael Weatherly): „Jaké je vaše oprávnění?“ Tony odpoví: „Asi jeden a půl stopy.“ To je ve skutečnosti výška herce Michaela Weatherlyho. (Katka189)

Reklama

Reklama