Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se celá NCIS snaží chytit nejnovější přírůstek na stěně Nejhledanějších zločinců NCIS - Harpera Dearinga, hrozby teroristů otřesou základy námořnictva a NCIS. Současná situace naruší plány Jimmyho svatby. (TV Prima)

Zajímavosti (6)

  • Richard Schiff (Harper Dearing) a Sheila Kelley (Victoria Dearing) jsou ve skutečném životě manželé. (Katka189)
  • Když Tony (Michael Weatherly) a Ziva (Cote de Pablo) vyjmenovávají věci spojené se svatbou, Ziva zmíní „ketubu“. To je židovská svatební smlouva, která se podepisuje před samotným obřadem. (Katka189)
  • Hned na začátku epizody je v kufru auta ředitele vidět taška s motivem kostela Matky Boží před Týnem (Praha). (Proste..Jana)

Námořní vyšetřovací služba - The Good Fighter (2022) (epizoda) (S20E06)

  • Tato epizoda je plná odkazů na minulé epizody v seriálu. Přezdívku „McGeek“ vytvořil a často používal Tony DiNozzo (Michael Weatherly) během prvních 13. sérii NCIS. Příručka „Abbyina laboratoř pro blbce“ byla poprvé k vidění v epizodě Jed (2009). A v epizodě Dva kroky zpátky (2018) vidíme, že jí Abby (Pauley Perrette) nechává ve své kanceláři pro nového forenzního experta.
    McGeeho zmínka o koupi hračky medvídka smíška naráží na epizodu Láska a válka (2009), který byl hlavním důkazem v té epizodě a také tam zmiňuje, že si ho v dětství přál. Vance (Rocky Carroll) a tým uctívají padlého agenta před památníkem zaměstnanců NCIS, kteří zahynuli při bombovém útoku na Navy Yard, který byl zobrazen v epizodě Dokud nás smrt nerozdělí (2012). (Katka189)
  • 15. mája 2012 odvysielala stanica CBS poslednú epizódu 9. série. Túto epizódu sledovalo v Amerike 19,05 milióna divákov. Zároveň to bola najsledovanejšia záverečná epizóda prvých deviatich sérií. (endoskop)

Reklama

Reklama