Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Fornell se stal cílem střelby, přežil díky neprůstřelné vestě a sám vraha zastřelil. Jelikož útočníkem byl námořník, ujímá se vyšetřování Gibbsův tým. V průběhu vyšetřování se věci nečekaně zvrtnou, když do něj zasáhne bývalá žena obou dvou, Diane Sterlingová. Ukáže se, že Diane pracovala v utajení pro Finanční úřad v případu daňových úniků. Oba případy však spolu souvisí a proto se Vance rozhodne k nelibosti Gibbse a Fornella o společnou spolupráci NCIS / FBI / FÚ. Gibbse i Fornella nechtěně dorazí McGee, u něhož jeden večer musí Diane přespat, a oba jsou ráno nalezeni na jednom gauči v objetí. I když se nic nestalo tak Fornell je vzteky bez sebe... (TV Prima)

(více)

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Když na začátku epizody po sobě Fornell (Joe Spano) a Brown (Derek Graf) střílejí přes čelní sklo, vzor střel na jejich tělech se ani zdaleka neshoduje se vzory střel na čelním skle. (Katka189)
  • Když Fornell (Joe Spano) zastřelí námořníka, tak ten spadne napůl na silnici. Když přijede NCIS, tělo leží pouze na chodníku. (Katka189)

Reklama

Reklama