Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Orleans je na břeh vyplaveno tělo kongresmana Dana McLana, bývalého agenta NCIS. Gibbs se tu opět setkává s bývalým kolegou, zvláštním agentem Dwaynem Cassiusem Pridem. Začnou společné vyšetřování ve spolupráci s FBI. Oba týmy musí zjistit, zda se jednalo o politicky motivovanou vraždu, anebo zda souvisí s nejznámějším McLanovým případem. Jednalo se tehdy o zatčení velmi známého sériového vraha, který se zaměřoval na zabíjení vojenských a státních zaměstnanců... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Fed Five se skládal z: Dan McLane (mrtvola) – zvláštní agent ve vedení, Michael Franks (Muse Watson) – vrchní zvláštní agent, Felix Betts (Stuart Margolin) – juniorský zvláštní agent, Dwayne Cassius Pride (Scott Bakula) – zvláštní agent ve zkušební době, Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) – zvláštní agent ve zkušební době. (Katka189)
  • Když Gibbs (Mark Harmon) potká Brody (Zoe McLellan), poznamená, že už to byla nějaká doba. Pride (Scott Bakula) se ptá, jestli se znají, a Gibbs říká, že je to tajné. Herečka Zoe McLellan hrála poddůstojníka amerického námořnictva Jennifer Coates v seriálu JAG (od r. 1995). V roce 2003 účinkovala ve spin-off epizodě Ledová královna (2003) spolu s Markem Harmonem jako Gibbsem, takže se od roku 2003 neviděli. (Katka189)
  • Crescent City je oblíbená přezdívka pro New Orleans. Během devatenáctého století se z toho, co je nyní známé jako Francouzská čtvrť, rozšířily nové čtvrti. Tyto oblasti sledovaly velkou křivku řeky Mississippi a dávaly New Orleansu tvar půlměsíce. (Katka189)

Reklama

Reklama