Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Recenze uživatele Henry Morgan k tomuto seriálu (1)

Námořní vyšetřovací služba (2003) 

Tenhle seriál býval super. Pak odešel Gibbs, zase se vrátil, přestal se holit, začal se holit a od té doby to jde od 10 k 5. Ze serie, která běží na Nově (skoro o půlnoci) se mi hodně libilo jen pár dílů. A to byly ty, které byly něčím ozvláštněné (psem, lodí, bagdádem). Přijde mi, že si tam všichni lezou na nervy, nevím, možná se jedná o sebereflexi tvůrců, kteří už se nemůžou vystát nebo se snad snaží opepřit vztahy na pracovišti zbytečným trefováním se do jednotlivých postav? To už není škádlení jako dřív. EDIT: na konci 5. řady a po začátku 6. musím přehodnotit bodování na ****. Asi mě přesvědčili o kvalitách. Tak doufám, že nebude třeba EDIT2! ()

Související novinky

Reklama

Reklama