Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Recenze (314)

killer1992 

všechny recenze uživatele

Plné hodnocení i přes to, že jsem si vědom všech chyb, nedostatků. Samotné případy nejsou pořád na jedno brdo, jednou je to vražda mariňáka pro pár dolarů, podruhé terorismus. Každou sérií se táhne nějaká línie, která to povyšuje nad obyčejnou epizodní kriminálku, je tu i určitý přesah do soukromí postav, takže se s nimi člověk dokáže sžít a oblíbit si je. Co se mi líbí je to, že je tu slušné vyvážení moderních vyšetřovacích metod a akce, takže to není žádná laboratorní nuda typu CSI ani vyloženě akční střílečka jako Kobra. Dal bych čtyři hvězdy, pět proto, že je to pro mě jednička v seriálech, které si pouštím k usínání. Co na tom, že je to reálné asi jako Rambo, co na tom, že čtveřice vyšetřovatelů za dvanáct sérií postřílela stovky lidí, co na tom, že za těch dvanáct let co to jede v seriálu zavražděno víc mariňáků, než kolik by jich za stejné období zemřelo v boji, co na tom, že Gibbs má v poslední sérii už skoro 60 let a pořád dokáže naložit každému koho potká, mě to prostě baví. ()

MrAldridge odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jestli se takhle v juesej vysetruje vrazda, tak to me poser. Na ulici ubodana mrtvola, kolem ni perimetr dva tri metry obehnany paskou, za kterou stoji kolemjdouci a cumi jak dvacetileta kundicka v minisukni a s vlasy az po pas drepi a odborne ohlizi obet.....a tak ty nesmysly pokracuji az do dopadeni pachatele, ke kteremu dojde zpravidla druhy den. Toto je americka pohadka, nikoli drama z kriminalniho prostredi. Nemluvim o postavach, ktere jsou obzvlaste nesympaticke a do techto roli absolutne se nehodici. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmrtelný Leroy 'Jethro' Gibbs! Seriálu jsem se dlouho vyhýbal. Po shlédnutí několika sérii Námořní vyšetřovací služba: Los Angeles. Jsem si řekl, když je tak dobrý spin-off, jak dobrej asi musí bejt originál? Začal jsem tedy tuto kriminálku sledovat epizodu po epizodě. Dnes už mám za sebou 13 úžasných sérii. Tento seriál má i po tolika letech vysílání, tak skvělou sledovanost a tolik věrných fanoušku, že seriál skončí snad jen smrtí Marka Harmona, který ve svých 65 letech vypadá na 50 a do důchodu se zcela jistě nechystá, což je dobře. Dnes už si i myslím, že na nějaký spin-off "Námořní vyšetřovací služba: Los Angeles." se po čase zapomene a zkrátka jako kdyby nikdy neexistoval... Ale na tento originál se podle mně jen tak nezapomene. Pro mne NCIS patří mezi mé TOP seriály. Má to vtip, akci, napětí a každá série svého záporáka, svou dějovou linku. Má to zkrátka svoje kouzlo. Mohu jen doporučit... Ať si každý vytvoří svůj názor. ()

ppfox 

všechny recenze uživatele

Předlouhou dobu jsem se seriálu vyhýbal s tím, že někdy jednou...až bude čas a pěkně od začátku...a čas nastal při 3-týdenní pracovní neschopností :-) kdy běžela v TV repríza (tuším) 6.řady, kouknul jsem na 2 díly a hned jsem posháněl komplet vše pěkně od začátku, kdy nebyla ještě žádná Ziva, ale Kate a McGee taky ještě nebyl...dodatečně uznávám - jedna z nejlepších krimi sérií a navíc...Leroy 'Jethro' Gibbs :-) ()

DenyK 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má už delší historii. Přišla jsem k němu když se natáčela čtvrtá série a v televizi právě vysílali druhou. Seriál je sice pořád "na stejné brdo", ale přece jen má svůj příběh. Brzy přijdete na zvyky a charaktery všech postav. Drsný sniper Leroy Jethro Gibs, krasavec Anthony DiNozzo, šprt Timothy McGee, krásná Kate Toddová, drsná a přece roztomilá Abby, která miluje gothic styl a patolog, který zná spousty věcí z historie - Duck Mallard. Smutné na takovém dlouho trvajícím seriálu je to, že se tam obmění postavy. Kate Todd je zastřelena a nahradí ji Ziva Davidová. Ředitelku nahradí ředitel...a tak dále po celou dobu seriálu. Něco se překousnout dalo, ale já jsem se už přestala dívat po skončení 14. série, protože se to zkrátka nedalo. V seriálu jde vlastně o vyšetřování smrti mariňáků amerického námořnictva nebo řešení teroristických útoků či problémů na blízkém východě. Seriál provází napětí, vtip, láska i šokující situace. Rozhodně doporučuji se na seriál dívat, protože má své zvláštní kouzlo. ()

IndyJones 

všechny recenze uživatele

Spíše citovka než objektivní hodnocení. Od 2. série (příchod Zivy) až po nějakou 10. sérii ANO, pak už jsem přestal sledovat. Na svou dobu vysoký nadprůměr televizní tvorby. Skvělé postavy a alchymie v týmu, to byl důvod proč jsem na to koukal. ()

AJensen 

všechny recenze uživatele

Za mě nejlepší kriminálka a nejsympatictejsi tým, alespoň do cca 11 série. Pak nemohu říct, dal jsem nesledoval. ()

Steparu 

všechny recenze uživatele

No... Zcela chápu proč policii tenhel seriál vytáčí. Ta daleko od reality procesu vyšetřování už snad ani nejde. Na druhou stranu se jedná o dobře zvládnutou krimi akci a i přes slabší, místy dětinsky frustující otravnost, kdy na vás seriál hází jednu popkulturní referenci za druhou, snad z obavy abyste u něj vydrželi... Se jedná o fajn seriál ma zabití času. Některé momenty jsou moc fajn a hřejivé, napínavé, či dojemné. Nicméně bych řekl, že v tom návalu kriminálek jde o dobrý seroš, který si víceméně svou kvalitu udržuje. ()

Kacenka_73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý a fajn seriál, nicméně potřebuju někomu svěřit, že dabing Bišopky je něco šíleného… má Eva Josefíková, která tím shazuje nejen postavu, ale celé série, ve skutečnosti fakt tak nepřirozený a přehrávaný hlas? Vždyť naše dabingy jsou ve většině případů dost dobré a myslím, že máme z čeho vybírat, tak proč "tahle"? ()

radecop 

všechny recenze uživatele

Je mi z toho na blití.... sračka Z profesionálneho hľadiska. Mám rád tento seriál, dobre natočený, ale forenzne postupy, analýza dna za 20 min. to je nereálne, skrátka je to blbosť. Abbie je nereálna postava. Odborníčka na všetko, aj na hovno. To čo akože ona robí, v skutočnosti robia týmy odborníkov a trvá to nejaký čas a ani v Amerike to to nikdy nikto nevie urobiť skôr ako je to fyzicky a ani nijako inak možné. Odtlačky za 5 minút? Nemysliteľné.... ()

Související novinky

Reklama

Reklama