Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Recenze (314)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha amerických kriminálních seriálů, který svou kvalitou nikterak nevybočuje z řad tun těch ostatních...jediný, co je na něm docela zajímavý, je postava jedné z vyšetřovatelek, co vypadá jak čertice..zvláštní. ()

Ichabod

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak JAG, na kterém jsem ulétával jako HODNĚ mladý. Sympatičtí herci jako Sasha Alexander z Dawson´s creek nebo Lauren Holly s Mark Harmonem z Chicago hope a ti ostatní méně znamí herci si pochvalu zaslouží. Sice už je těch krimi seriálů opravdu moc, ale v době kdy je CSI k smíchu už asi naprosto všem je NCIS určitě lepší volbou. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na striktně narýsovaných charakterech. Při pravidelném sledování jsou postavy sympatické, ale nekoukejte na celou sérii najednou, protože potom Vás ta samá výhoda bude neskutečně otravovat. Takže v pohodě koukatelný a fungující seriál, který ale není tak zajímavý, abych se na každý díl vyloženě těšil. Jistá nalajnovanost je cítit v každém dílu. 65% = 3/5 ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Skvělý kriminální seriál - podle mě jeden z nejlepších, ne-li nejlepší z tohoto žánru... Skvěle napsané a sympatické postavy (hlavně postava Marka Harmona a Pauley Perrette) v seriálu, v kterém, až na pár vyjímek, mě většina dílů velmi bavila :) ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých absolutně nejoblíbenějších seriálů. Tohle je nejlepší kriminální seriál jaký jsem kdy viděla a to jsem jich viděla dost... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Klasický americký kriminální seriál ve stylu CSI. Parta speciální vyšetřovací jednotky mezi sebou laškují, jsou to dobří přátelé, ale jak dojde na práci, zvážní a naplno se ponoří do případu. Až na Tonyho, tomu humor a narážky nedojdou nikdy. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Môj druhý najobľúbenejší hraný seriál. Tvorcovia pochopili, že JAG je hovadina na n-tú, a premysleli ďaľší seriál z námornického prostredia. A ukončenie seriálu, vôbec nebolo na škodu, ale hlavne to prospelo. Nový tým, a hláškovací Gibbs sú najlepšie zážitky zo seriálov, aké som mal - a mám. Postavy sú takisto pekne vypracované a zamilujete si Abby! Znova moja osvedčená charakteristika:-) Gibbs - Šéf týmu. Za každú cenu drsný a vždy úspešný. Charakteristické sú hlavne jeho "zaucho". Anthony Dinozzo - Odviazaný pohoďák hláškujúci na všetky smery. Cassanova vo svojej práci. Jedna z najobľúbenejších postáv. Kate - ***SpoileR*** Odvážna agentka Gibbsovho týmu. V druhej séríí nečakane zomrela, a dlho ešte v seriáli chýbala, kým ju nenahradila rovnako skvelá Ziva. ***Koniec spoilerU***. McGee - Počítačový expert. Neodmysliteľná súčasť týmu od druhej série. Ďaľšia z postáv, ktorú si zamilujete. Snaží sa dostať do popredia tým, že píše knihu. Tony si z neho pravdaže z toho robí zábavu:-) Ziva - Agentka, ktorá nemá zľutovanie. Vycvičený zabijak. Do NCIS sa dostala do popredia, keď jej nevlastný brat Ari (spoiler) zabil Kate (/spoiler). Abby - Moja najobľúbenejšia postava úplne! Počítačový technik a laboratórna krysa, ktorá vyznáva gotiku. Príjemná postava, ktorá vzbudzuje v McGeem rešpekt:-) To bude hádam do tochto komentáru všetko, takže je to všetko, čo napíšem. Ku koncu už len 10/10 . ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

NCIS je geniálny seriál, ktorému ale niečo chýba. Niečo čo by mal mať každý seriál, ktorý chce mať hodnotenie *****. Chýbalo tu trošku srdca, trošku viac ľudskosti. Nikdy som nespochybňoval kvality seriálu Gibbsoma a jeho tímu, ale nikdy ma nezaujal až tak aby ma prinútil pozerať každý jeden diel. Keď sa nudím pustím si ho, ale to mi stačí. Hoci som vystihol mnoho negatív, ale svojím spôsobom je aj veľmi zaujímavý a jeden z najlepších akčných a dramatických seriálov sveta. Myslím, že stačí ;). ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší z epizódnych krimi seriálov, v ktorých sa laboratórne vyšetruje. Je to najmä zásluhou sympatických hercov hrajúcich sympatické postavy, ktoré sa síce nerozvíjajú, ale ich základné vlastnosti dokážu baviť a strhnúť pozornosť. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Sympatické postavy (Gibbs, Tony, patológ Dougie, Abby!), prepracované scenáre, štipka humoru v každej časti... Proste po "dosratí" môjho obľúbeného JAG ideálny seriál. Netrpezlivo čakám na ďalšie časti :) ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Docela dost dílů jsem viděl a přirostlo mi to k srdci, hlavně hlavní vedoucí Gibbson, který se jak se říká s ničím neser*:-) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno, postupně se do obyčejné, ale příjemné kriminálky začaly rvát prvky dramatu a špionážního trhilleru, což vyplynulo v situaci, kdy konec 6.té série je již neředěný špionážní ráj, prošpikovaný vládními tajemstvími, zkorumpovanosti federálních agentur i pronikání teroristických buněk. Kdo by řekl, že se seriál za 6 let takto vyprofiluje. Harmon mi byl ze začátku protivný, ale nakonec si ten jeho čestný, ale v mnoha případech nelítostný postoj oblíbíte, stejně tak jako zpočátku sukničkářského, ale později tvrdého a schopného agenta DiNozza. Spolu s velice zvláštní a zábavnou Zivou, šíblou Abby a geekem McGeem tvoří dobrý tým. Možná jen postava patologa Duckyho je trošku otravná. 80 % za první 3 série, 85% čtvrtá, 90% pátá, 95 % šestá. Celkem 90 % s náběhem na pořádné drama v sérii č.7. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad, sa stal kultovým kvôli postavám šitým na mieru charizmatickým hercom. Každý sa stal postavou, ktorá dokázala osloviť ľudí a spolu vytvorili dokonalý tým, ktorý oslovoval svojimi vzťahmi a charakteristikami. Mne sa stal blízky, každý z týmu ale hlavne Dinozzo s tými jeho filmovými hláškami :D Neľutujem čas s ním strávený ()

Související novinky

Reklama

Reklama