Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že zo bude zase jeden z mnoha amerických kriminálních seriálů, kterými nás tak neúnavně zásobuje televize Nova. Později jsem na seriál změnila názor a to dost radikálně. Začal mě bavit. Pokud to jde, tak se snažím nevynechat jediný díl. Vyšetřovací tým, který vede Gibbs je tak nesourodý, že se až divím, jak je možné, že jim to skvěle funguje. Ale ono jim to funguje. Všichni tam mají své nezastupitelné místo a a všichni se doplňují. JAG byl jiná kategorie. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Bratříček bruckheimerovských CSI je opravdu jedinečným seriálem, který si mně získal prvním dílem. Prvních pár dílu jsem v televizi neviděl kvůli tomu, že jsem slyšel, že přichází nový JAG, takže jsem zaklapnul uši a neslyšel. Ovšem s JAG to nemá vůbec nic společného, kromě producenta. Mark Harmon je dokonalým Gibbsem, tak tvrdého, ale na druhou stranu skvělého člověka (postavu) neviděl. Celý tým se dokonale doplňuje, ať už konzervativní Kate, nebo proutníkem DiNozzem. Třetí serii se změnil trošku dabing, což je škoda, ale zvykl jsem si a přišla Cote De Pablo, ze začátku jsem ji nemohl vystát, ale dneska bych to bez ní nevydržel, je o dost jiná než Kate, snad i lepší. Nevím, tohle nemám právo hodnotit, ale rozhodně to serialu neubralo, naopak, posunulo spíš jiným směrem. Dávám plný počet také proto, že veškeré díly nepostrádaji akci, dynamiku, skvělé hlášky a logiku. Rozhodně jeden z nejlepších krimi seriálů za poslední léta. Jen mám jednu výhradu, časem se Gibbs trochu omrzí svým jednotvárným chováním. U mně se to projevilo někdy v půlce třetí serie. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V USA sa NCIS aj CSI vysielajú na CBS, napriek tomu sú si jasnými konkurentmi. BELLISARIO po (úspešnej) stupidite s názvom JAG ale pochopil, že iba ako lacnejší epigón BRUCKHEIMEROVHO opusu príliš nezaboduje. Vrátil sa teda do rokov 80-tych (kedy stvoril MAGNUM a AIRWOLF) a vytvoril "hláškujúcich" vyšetrovateľov, ktorým idú (často dosť absurdné) prípady takpovediac od ruky. "Doťahovanie sa" medzi DiNozzom a Kate či McGeem skrátka nemá chybu a často pripomína legendárne dialógy medzi DEMPSEYM a MAKEPEACOVOU. No a MARK HARMON so svojím až britsky suchým prejavom je už len špičkou zábavného ľadovca. Vrcholne nesympatická mi je iba laborantka ABBY ktorej výkon sa nedá označiť inak ako omyl. Technická poznámka: Keďže som NCIS neveril, kašľal som aj na jeho premiéru na HALLMARKU a neviem teda ohodnotiť kvalitu českého dabingu. Ten slovenský (vyrobený MARKÍZOU) je ale špičkový. (25.4.2006) ----- Tak som zhliadol 2 inkriminované epizódy z JAG-u (konkrétne sa jedná o ICE QUEEN a MELTDOWN z VIII. série) a musím povedať, že som rád, že som ich nevidel ako prvé. Sú totiž dosť biedne a dejovo príliš roztrieštené (navyše v nich MARKÍZA použila iných dabérov, čo je des a bes). No a dabing na HALLMARKU ? Tak to je odpornosť sama o sebe, ktorá robí z NCIS (v spojení s tými čiernobielymi flashbackami "budúcnosti") akúsi telenovelu bez štipky humoru. MARKa HARMONa totiž majstrovsky nadaboval už JIŘÍ BARTOŠKA v CHICAGO HOPE a LUDĚK ČTVRTLÍK nemá šancu mu konkurovať. - Ale ako vidím u užívateľa bundaboya, tá moja poznámka sa vzťahuje na práve začatú tretiu sériu ktorú som tiež včera videl. Bohužiaľ. (27.6.2006) ----- ČESKÁ FREE-TV PREMIÉRA: NOVA (prebrala verziu z HALLMARKu) = 21.2.2007 (21.2.2007) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jsem si celkem jistá, že pokud bych pracovala pro Námořní, vyšetřovací službu, určitě bych na tomto seriálu našla spoustu chyb a nepřesností. Jenže pro ni nepracuji a tak hodnotím celkem vysoce. Seriálové díly NCIS mají spád, mají svůj humor a mají také příjemný a akční obsah. Jeden z mála seriálů, které mě baví. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (527)

  • Ve 12. epizodě 7. série "Následek zaváhání" Teorie velkého třesku (od r. 2007) se všichni ze skupinky na tento seriál dívají v očekávání, že se zde v krátké scéně objeví i Penny (Kaley Cuoco). Nakonec je ale bohužel z epizody vystřižena. (TaNya_)
  • Gibbs (Mark Harmon) má svůj seznam pravidel, podle kterých se musí jeho tým řídit. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama