Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jsem si celkem jistá, že pokud bych pracovala pro Námořní, vyšetřovací službu, určitě bych na tomto seriálu našla spoustu chyb a nepřesností. Jenže pro ni nepracuji a tak hodnotím celkem vysoce. Seriálové díly NCIS mají spád, mají svůj humor a mají také příjemný a akční obsah. Jeden z mála seriálů, které mě baví. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

Reklama

Jano... 

všechny recenze uživatele

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (527)

  • Cote de Pablo (Ziva David) ztvárnila všechny kaskadérské kousky v seriálu sama. Někdy se však při natáčení zranila, např. při natáčení epizody Zástěrka (2007) schytala ránu pistolí do obličeje a při natáčení epizody Cizí nepřítel, část první (2010) zářez střepinou. (Katka189)
  • Před zahájením první série se v první upoutávce na americké TV CBS seriál jmenoval Naval CIS. V době uvedení první epizody jej vysílali s názvem Navy NCIS, a ten použili po celou dobu první série. Vzhledem k tomu, že „N“ v názvu NCIS znamená „námořní“, bylo pojmenování Navy NCIS shledáno jako technicky nadbytečné. (endoskop)
  • Na konci předchozí epizody Schůzka (2017) sami tvůrci nevěděli, co vymyslí pro tuto epizodu, a tak měsíc před natáčením epizody hercům Seanovi Murraymu (Timothy McGee) a Marku Harmonovi (Leroy Jethro Gibbs) zavolali z produkce: „Neholte se. Máme nápad. Myslíme si, že víme, co uděláme. Neholte se.“ (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama