Reklama

Reklama

Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2016), 17 h 2 min (Minutáž: 40–44 min)

Kamera:

William Webb

Hudba:

Brian Kirk

Hrají:

Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham, Rocky Carroll, David McCallum, Joe Spano, Jon Cryer (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Gibbs, který projde fyzickou i psychickou proměnou, se vrací do služby. Členové týmu v boji s teroristy a vrahy musí udělat rozhodnutí, která mají dalekosáhlé důsledky. (Netflix)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 let od konce Jagu a seriál, jenž vznikl právě kvůli němu - jeho spin-off žije dál. "Ty nejsi padouch z bondovky, jsi nula. Nemůžeš mluvit jako padouchové z bondovky, jen jako oňi umřeš!." Stále je to dramatické, akční, veselé a plné života, stále je na co se dívat. "Oni kliknou, já kliknu online rande. Tvoje noční můra co?" - "Ne to je spíš tento rozhovor." Postavy si vyvíjejí a rostou. Je tam moc zvratů jako smrt Zivi a utajené dítě které měla s Tonym. "Skončil jsem." - "Udělej co musíš." - "A uvěř tomu, čemu věříš." Odchod Tonyho emotivní, jsem zvědavý jak to bude fungovat bez něj. "Jsem zvláštní agent NCIS mým úkolem je sloužit a chránit naše námořnictvo a námořní pěchota po celém světě. Vnímám svůj odznak jako symbol autority a důvěry veřejnosti. Budu žít svůj život příkladně, s vědomím že mé činy mají vliv na mé kolegy i naši agenturu." - 99,9%. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (40)

  • Když poprvé vidíme Tali (Emelia Golfieri) v parku, trčí jí nohy a nemá na sobě žádnou deku, ale ve scénách z bočního pohledu mezi Tonym (Michael Weatherly) a Timem (Sean Murray) nejsou vidět její nohy a na místě, kde by měla být Tali, je plochá růžová deka. (Katka189)
  • Abby (Pauley Perrette) je v Tonyho (Michael Weatherly) bytě, aby hledala důkazy k nalezení záhadné ženy, která mu ukradla identitu. Komentuje, že konečně viděla zlatou rybku Kate a Zivu. Tony říká, že zlatá rybička Ziva trochu přibrala, což je předzvěst toho, že Ziva David (Cote de Pablo) je těhotná a Tony je otcem. (Katka189)

Reklama

Reklama