Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Seriál navazuje na kdysi úspěšný seriál JAG, o který ale později přestal být zájem. Tvůrci a herci jej popisují jako seriál s komediálními prvky, sehranými hereckými výkony a dobrým dějem. Všechno z toho bezesporu platí. Hlavní postavy jsou skvěle napsány a fungují jako ucelený tým. Z postav jasně vyniká Gibbs se svým pracovním přístupem, obcházením nařízení a zákazů nebo svými pravidly. Tony zase vyniká svým vtipem a mimo jiné tím, že je vždy nad věcí. Tvůrci si ale dali záležet i na vedlejších postavách. Děj je zajímavý už tím, že se týká námořnictva, a tak není nouze o zajímavé případy. V každém díle se najde něco vtipného, zejména hlášky. Někdy je jich i více. Kromě hlášek jsou velmi vtipné i nějaké scény. Je to můj nejoblíbenější krimiseriál. Stále se těší velkému zájmu diváků, o čemž svědčí již jubilejní 10. řada, která bude vysílána na stanici CBS od září 2012. V průběhu vysílání, když se 10. řada dostala do 2. půlky, stanice CBS oznámila, že se bude natáčet 11. řada. ... Ke konci 13. řady v sezóně 2015/2016 byla NCIS prodloužena rovnou o 2 nové řady, ve kterých se objeví 3 nové postavy jako náhrada za Tonyho, protože Michael se rozhodl seriál opustit (má ale hlavní roli v připravovaném seriálu Bull, který je rovněž od CBS). - více viz mé webovky Jansrajer.cz. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (527)

  • Mnohé z Gibbsových (Mark Harmon) lahví whisky v jeho sklepě jsou předělané lahve skutečných značek nebo etiket, které byly odstraněny nebo částečně zakryty. Maker's Mark, Wild Turkey Rare Breed, Blanton's Original jsou jen některé z lahví, které se objevily. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama