Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Včera jsem to asi po patnácti letech zase viděl a... už se to prostě nedá. Je to extrémně pitomé, nudné a závěrečná ultrastupidní scéna se stavěním domu to strhává až úplně na dno. Jediné co je fajn jsou samotní critters - ti maňásci jsou prostě povedení.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

pamätám si starú videokazetu s týmto filmom, ktorá bola dlhé roky vystavená v našej videopožičovni, zlaté 90tky

R4PT0R

R4PT0R (hodnocení, recenze)

Další srdcovka z mladých let. Na tyhle nenažrane potvůrky mám ty nejlepší vzpomínky z dětství :-)    Až na čtvrtý díl... to už je fakt strašný počin, který si zaslouží ohodnotit jen jako odpad.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Samozrejme vim ze je to velka blbost, ale na druhou stranu se u tohoto filmu dost nasmeju.Podivne zrouci priserky a vystraseni lide dobra hlina.Za normalnich okolnosti bych dal tak max. jednu hvezdicku, ale neda mne to a dam jich rovnou pet.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Práve som to dopozeral a nebolo to až také zlé. Prihliadnuc od roku vzniku za 3*.

Tafer

Tafer (hodnocení, recenze)

První film kde jsem se pořádně bál. Ale to mi bylo hodně málo let. Teď už bych to asi zvládl. :-)

Wilow

Wilow (hodnocení, recenze)

Spíš bych to dala do hororovéé komedie, stejně jako Gremlins a tak i Critters.

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama