Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napriek tomu, že Jack Flinder (Billy Zane) pochádzal z bohatej rodiny nebol spokojný zo svojím doterajším životom. Zriekol sa života v bohatstve a vstúpil do služieb losangelskej polície. Jeho detský sen sa naplnil a konečne cítil slobodu o ktorú celý život prichádzal. Keď sa Jack stáva podozrivý z vraždy svojho partnera Art Cantrella (Tom Mason), hneď potom ako sa dostanú na stopu brutálnych vrážd, jeho život sa mení na nočnú moru. Jedinou Jackovov záchranou je Lisa Cates (Kristin Minter), priateľka Cantrella, ktorá bola svedkyňa dvoch brutálnych vrážd. Jack musí nájst vrahov svojho partnera a zároveň presvedčiť o svojej nevinne kpt. Bena Duranda (Louis Gossett Jr.), ktorý bol poverený vyšetrovaním. (Steiny)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní a celkem napínavá kriminálka. Akce tu moc není, ale dalo se na ní dívat plus je tu tehdy ještě mladej Billy Zane protloukající se zatím béčky a ve stejné době hrál i ve sniperovi po boku Toma Berengera a to ještě před tím, než sehrál svoji životní roli v Titanicu a k němu osvědčený starý pardál Gossett jr. Nic převratnýho, ale v pohodě se to dá vidět.60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Posledny film rezisera Elliota Silversteina /Muz zvany Kun/. Billyho zane-a som si vzdy mylil s Arnoldom Vosloo, no ale Zane-a teda fakt nemusim, hrat nevie. Tu len chodil z miesta na miesto a to bolo vsetko, plany herec za mna. Ani to vysetrovanie serie vrazd ma nijak neoslovila, v priemere to vsak ostat moze : 60 % ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama