Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato VHS obsahuje kolekci videoklipů Marilyna Mansona a zhruba hodinový záznam z živých vystoupení a ze zákulisí. Materiál pochází z roku 1999 z turné „The dope show“.

Tracklist:
1. Coma white
2. Rock is dead
3. I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me)
4. The dope show
5. Long hard road out of hell
6. Cryptorchid
7. Man that you fear
8. Tourniquet
9. The beautiful people
10. Sweet dreams (are made of this)
11. Dope hat
12. Lunchbox
13. Get your gunn. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Bohůžel, M Mansonem budu vždy pohrdat jako čočkou. Ani jedna písnička se mi od něj nelíbí, jediný dvě se daj poslouchat a ty ještě ke všemu nejsou jeho, pouze cover.... Jednu hvězdu dávám za atmosféru. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

God Is In the T.V. poskytuje veľmi podmanivý a skvostný hudobný zážitok, samozrejme pre tých, ktorí majú podobnú hudbu radi. Ja som bol maximálne spokojný. Marilyn Manson is GoOD. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Videoklipy dobrý (i když větší výběr -samozřejmě- je na novějším Lest We Forget: Best of), ale to zajímavější se skrývá až za nimi- a to zhruba hodinový dokument prokládaný live písničkami z Omega éry- tedy tour k Mansonově druhé nejlepší desce (první je Holy-Wood) Mechanical Animals. Sám Maestro to tu šéfuje v povedeném červeném přelivu jako bezpohlavní mimozemšťan, sestoupivší na naší zemi a lapen do spárů drog a glam/our/ rocku. Pobaví ještě závěrečné titulky doprovázené ústřední melodií z hororu Záhada Blair Witch- ostatně i tu na čsfd je tento koncertní záznam otitulkován jako horor :-) ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé klipy,ale dávám přednost novějšímu Lest We Forget jak tu někteří zminují,protože tam je toho prostě víc.Taky bych tu ale rád řekl že videoklip ke skladbě Coma White je snad nejlepší jaký jsem kdy viděl. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Brian Warner je velmi chytrý. Klipy mají nápad a jsou výborně zrealizovány a v Americe nejspíše šokují netoliko členy rodičovských organizací, které tak svědomitě dohlížejí na morální nezávadnost hudební a filmové produkce. Jenže konceptuálně nejde o nic převratného: Trocha starého Alice Coopera, trocha Bowieho a mamutí dávka inspirace NIN. Ale jo, Marylinův hlas je příjemný a textům je rozumět. Protřepat, promíchat a servírovat s vědomím (nejen) hudebních souvislostí. ()

Reklama

Reklama