Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární příběh o okouzlující a statečné indiánské princezně pokračuje - Pocahontas se v doprovodu brita Johna Rolfa, trochu přerostlého tělesného strážce a trojice černých pasařérů, jimiž jsou nerozluční kamarádi mýval Meeko, kolibřík Flint a buldoček Percy, vydává vstříc novým dobrodružstvím na palubě velké lodi, která míří do daleké Anglie. Krásná indiánka všude budí pozornost. Je pozvána na královský ples a v průběhu příprav se sbližuje s Johnem Rolfem. Nečekaný návrat Johna Smithe přinutí Pocahontas rozhodnout se mezi dvěma láskami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

T2 

všechny recenze uživatele

animácia aj príbeh v pohode, pesničky tak už nechytia, samozrejme na prví diel sa to nechytá /55%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zrada na diváka a chyba, kterou si u Disneyho vyčítají asi dodnes. Legendární první díl mi sice nezkazila (odzkoušeno), ale i tak je škoda na video pokračování překopávat něco, co v dětských srdcích dokázalo zacementovat osudovou romantiku. John Smith je sympaťák i tady a i Rolf se dá jako hlavní mužská postava bez problémů překousnout, ale pořád je to zcela zbytečná a (z principu určitě zaslouženě) nenáviděná "dvojka" a ty klasickým disneyovkám zkrátka nesluší. Pro mě i po těch letech stále existuje jen mírotvorná myšlenka originálu a Cestu úspěšně ignoruji. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne příliš oblíbené pokračování, ona slavná operní stylizace jedničky je ta tam, ale kupodivu příběh relativně odpovídá skutečnému příběhu, který nebyl romantický ani zbla. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Disney a jeho pokračování výtečné jedničky, není to na stejné úrovni, ale příběh není nijak špatný. Pocahontas má největší úkol, musí se totiž rozhodnout kam jí ukazuje srdce správný směr. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pri príležitosti zopakovať si prvý diel, som si dal aj ten druhý, ktorý som ešte nevidel. To hodnotenie je tu dosť mizerné, ale musím sa priznať, že to nie je až také zlé.  Jasné, jednotka je už klenot, ale pokiaľ vám nevadí, lacnejšie pokračovanie, trošku so slabšou animáciu, bez dobrej hudby a pesničiek, bez zaujímavé príbehu, postáv a minimum priestoru pre Johna Smitha, tak sa to dá pozrieť. Je to krátke ubehne to ako voda a zopár vtipných situácii sa tu tiež nájde. 60% - 3* ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Moc jsme nepochopila zápletku, čekala jsem, že se dá se Smithem zase dohromady. A úplně největší propad zaznamenal tento film v oblasti výtvarky. Kresby odfláklé a mnohdy i přehnané. Navíc se objevují i takové ty rádoby vtipné scénky, které přímo nesnáším. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od zdejších hlasů se mi druhý díl líbil o maličko víc než první, ale jestli chcete vidět opravdovou Pocahontas, mrkněte se na Malickův Nový svět. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Mnohem chudší než první díl, jak po stránce vizuální, tak po té scénáristické, chybí opravdu hezké písničky a osudovost prvního dílu a povedené vtipy. Sice se opět jedná o střet kultur, ale prostředí Londýna není zdaleka tak zajímavé jako lesy Virginie. A navíc, Pocahontas nezůstane s Johnem Smithem, ale nějakým Johnem Rolfem... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie teda nevyšlo. Keď pri prvom diely som mal pocit, že sledujem slabšieho predchodcu Avatara, tu som mal pocit, že sledujem slabšieho predchodcu Pirátov z Karibiku. Ani piesne a príroda to už nezachraňovali ako pri prvom diely. Tu by som mal výhrady, lebo pri prvom diely som mal pocit džungľovej prírody a zrazu sa z nej stala počas zimy, taká ako z Aljašky, pritom aj vodopády celé zamrzli, čo bolo divné. Nuž a ten koniec prekvapil aj mňa, čo je trocha smutné ako dopadol, romantika tam už nebola. Podľa mňa je to suché, ničím výnimočné pokračovanie. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když už se v následujícím dílu čehokoliv objeví "video film" je to vždy známka toho, že nic dobrého to nepřinese. Bohužel tohle ztratilo svůj pověstný šarm z první Pocahontas. Navíc jsem byla trochu šokovaná, že i v kreslené pohádce z roku 98 stojí žena mezi 2 muži.. A nakonec si ani nevybere toho pravého! Tím úplně potopili romantický příběh z prvního dílu..vrrr. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Opäť veľmi pekne a príjemne animované, oproti jednotke však chýba dobrý príbeh a hlavne výborná hudba. V druhom pokračovaní je všetko nevýrazné. ()

Lulu13 odpad!

všechny recenze uživatele

Pocahontas je moja srdcovka a o to viac ma mrzí, že vôbec vzniklo takto nehorázne zlé pokračovanie. Stačí pár minút a človek hneď pochopí, že za ním stoja úplne iní tvorcovia ako pri jeho predchodcovi. Kde zmizla tá čarovná atmosféra, dychberúca hudba a príbeh s myšlienkou? Práve príbeh je to, čo sa pri dvojke proste nedá prekusnúť. Pocahontas ide hľadať Johna Smitha aby nakoniec skončila s iným? Tomu vravia rozprávka? Dodnes si pamätám, ako veľmi ma to rozčarovalo a znechutilo keď som bola dieťa. Ešte aj tá animácia bola akási iná, odfláknutá.... Takže varovanie pre priaznivcov jednotky: nepozerať pokračovanie za žiadnych okolností a ak už sa náhodou tejto chyby dopustíte, okamžite po projekcii ho vymazať z pamäte. Rodičom ho odporúčam púšťať deťom jedine ako formu trestu.... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zbytečné videopokračování plné hloupoučkých dialogů, které mě sice svým způsobem bavilo, ale jeho závěr rozdupává celou poetiku původního příběhu. A přes to nejede vlak. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaná tím jak to skončilo. Měli zůstat pouze u prvního dílu a konec, i když druhý díl je vzhledem k prvnímu logický, ale špatný. Proč opustila Johna, když v prvním díle to byla její souzená láska? Co k tomu ty scénáristy vedlo? To asi nepochopím. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

První díl miluju od dětství, byla to jedna ze dvou pohádek od Disneyho, kterou jsem měla na VHS :) A ta je klasika. Ale tohle? Díky tomuhle paskvilu se už na jedničku nemůžu pořádně ani podívat, protože vím, jak to skončí tady. Co proboha scénáristy vedlo k tomu, aby Pocahontas nechala Johna? I kdyby to tak mělo doopravdy být stokrát, do pohádky to podle mě nepatří. Největší zrada mého dětství. ()

Reklama

Reklama