Mark GriffithsKamera:
Maximo MunziHudba:
Kevin KinerHrají:
Doris Roberts, Judy Reyes, Ellen Geer, Greg Evigan, Jsu Garcia, Cynda Williams, Deborah Van Valkenburgh, Shashawnee Hall, Jim Cody Williams, Ann Magnuson, Norman Alden, Omar J. Dorsey (více)Obsahy(1)
Keď Ruth (Doris Roberts) zomrie milovaný manžel, akoby celkom stratila zmysel svojho života. Pochmúrnym myšlienkam nemôže odolávať donekonečna a tak sa samovražda javí ako jediné možné vykúpenie. V pravej chvíli však do jej života vstúpi Billy (Judy Reyes), ktorá jej v poslednej možnej chvíli zachráni život. Táto mladá žena bez domova žije celkom iným životom a zaujme Ruth natoľko, že sa jej rozhodne v zlej finančnej situácii pomôcť. Ruth tak vďaka Billy nájde nový zmysel svojo života. Pomáhať ľuďom bez strechy nad hlavou nazbierať silu pobiť sa o svoju druhú sancu v živote... (oficiální text distributora)
(více)Recenze (3)
Čekal jsem béčkový film, který bude o ničem, nebo také až moc přehnaný, byl jsem však hodně mile překvapen, když jsem zjistil, že jde o skvělou podívanou. Ačkoliv jde o neokoukané tváře, tak je to velmi kvalitně udělaný film. ()
Naprosto mě dostal .. Po citové a stránce, je to úžasně, prostý film. ()
Zozačiatku som čakala nejakú nudnú kravinu natiahnutú na 1 1/2 hodiny ale nakoniec sa stal jedným z mojich najoblúbenejších. I ked Doris Roberts nemám ktovieako rada. ()