Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál popisující jedny z nejhlavnějších a nejzajímavějších technologických úspěchů v průmyslovém světě. (TomikZlesa)

Recenze (45)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Dokument, který vás chytí a nepustí. I přesto že jsem spíše zarytý ekolog, tak se před takto zobrazenou civilizací hluboce skláním. Lepší pocty se těmto zázračným lidem nemohlo ani dostat. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Snad jediné, co mi vadilo, je to, že se seriál soustředí výhradně na angloamerický svět. Ale budiž. Styl vyprávění, rozbor problémů, zdařilé zobrazení síly vůle inženýrů i síly rukou těch, kteří ty věci koupaje se v potu budovali, nedůvěra okolí, a hlavně doba víry v člověka a jeho schopnosti překonávat překážky. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najpôsobivejší, najpremakanejší dokumentárny film, ktorý som kedy videl. Jediný ,,seriál,, pri ktorom som v každej časti mal husiu kožu a prianie, aby tých častí bolo toľko, ako počet častí juhoamerických telenoviel. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Po "Putovaní s dinosaurami" BBC opäť boduje. Týmto hraným dokumentom mixujúci dobové zábery a hraný film s digitálnymi trikmi. A predovšetkým pútavou a neotrelou tématikou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Sedm hraných dokumentů o sedmi unikátních lidech, kteří šli za svým snem postavit něco zcela mimořádného. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavým a hlavně poutavým způsobem udělaný dokument BBC o sedmi světově významných a obdivuhodých stavbách nedávné historie. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Herci patřej do filmu, ne do dokumentu. Nikdo neví, jak to tenkrát PŘESNĚ bylo, takže postavy jsou patosově přehrávaný, aby zvýjimečnili ty geniální objevitele, čímž se totálně vytrácí punc věcnosti a mě osobně to chvílema přímo odpuzuje. A na můj vkus je tam strašně mockrát používaný "NEJ" (nejúžasnější, nejvelkolepější, nejjediněčnější...). ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument s prvky dramatu, který metodou, jakou známe z moderních dokumentů, ovšem dobovými prostředky, představuje vznik sedmi významných stavebních děl (např. Brooklynský most, Panamský průplav atd.). ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých TOP hraných seriálů o historii nejslavnějších moderních staveb na naší planetě. Škoda, že má jen sedm divů (dílů) a ne více. U všech dílů musím vyzdvihnout jak příběhovou, tak grafickou stránku. Tohle se prostě povedlo po všech stránkách. Každopádně uděluji jednotlivým epizodám: Epizoda 1 - Plující monstrum: 95%; Epizoda 2 - Brooklynský most: 90%; Epizoda 3 - Maják na Bell Rock: 85%; Epizoda 4 - Král kanálů: 95%; Epizoda 5 - Panamský průplav: 90%; Epizoda 6 - Pacifická železnice: 85%; Epizoda 7 - Hoover Dam: 85%. Celkově uděluji tomuto dokumentárnímu cyklu: 90%! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to pro mě zvláštní, ale tahle série se mi pod kůži vůbec nedostala. A to přitom z technického hlediska jde o velmi kvalitní věc. Možná je to tím, že mě příliš nezajímala témata jednotlivých dílů a spíš jsem očekával například Eiffelovku, Golden Gate a tak. 50% ()

Reklama

Reklama