Reklama

Reklama

Gas Planet

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1992, 3 min

Režie:

Eric Darnell

Obsahy(1)

Epizodka ze života tří plynových ptáků na plynové planetě. (Elrond88)

Recenze (19)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Oblůdky valí oči a nafukují břicha sice neuvěřitelně roztomile, ale "příběh" mě zcela výjimečně u Pixaru moc neoslovil... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá (po stránce dějové i animační) hříčka o problémech s nadýmáním. Tři „chobotnatci“ si spokojeně vegetují na své domovské planetě, když tu ze země vyraší jakési bobule. Jako první se opováží modrý mimozemšťan, jednu bobuli vcucne, následně se nadme o přebytečný plyn uvolní jedním vydatným pšoukem. To samé zopakuje jeho zelený a po pozření většího množství bobulí nakonec i žlutý kolega… a šlus! Nějakou důmyslnou pointu budete hledat marně, je to prostě jenom sranda na jedno zkouknutí. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ehm.... prdící gumový mimozemský slepice, bezva nápad... něco si šlehněte, než na to budete (třeba zde) koukat , a bude to 5*... ale za střízliva max. 40%. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

"The Adventures of André and Wally B" nebo "Beach Chair" tu sice byly opravdu o nějakých těch pár let dříve, ale tohle si taky zaslouží uznání. Hlavně to NEVYROBIL Pixar ani Lucasfilm (ze kterého Pixar původně vzešel) jako ty díla výše zmíněné, ale PDI, které snad už tehdy patřilo DreamWorks. Čili tvůrci tehdy nebyli zase tak napřed jako Pixar a filmeček byl vytvořen 3 roky před prvním Toy Story, což by se nemělo opomíjet. Nemá to příběh a je to spíš animátorské cvičení než regulérní film, no a co? Je to pěkný kus práce, i když s trochu bizardním námětem. Má to však na svědomí režisér Mravence Z a Madagaskarů, odkud pochází moji dosud oblíbení tučňáci. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

zhuleny som pred par rokmi na tomto sialene ulietaval.. hlboko myslienkovy kratas z ktoreho som maval depky. good work pixar. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Trochu zábavné, avšak veľmi divne prežité tri minúty... Zdá sa my, že som nepochopil pointu. Možno bola priveľmi smradlavá. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Gas Planet dělal Dream Works, ne Pixaři... Jednou jsem se zasmál, ale vůbec jsem nepochopil o tam jde...asi o prdění,ale nejsem si jistý... ()

Reklama

Reklama