Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Krankovi se rozhodli,že nebudou slavit Vánoce, když jejich dcera opustila rodné hnízdo. Radši by odjeli na dovolenou a svátky vymazali z kalendáře. Bojkot se nepodaří. Jenže jejich dcera má přijet na svátky domů i se svým přítelem. Proto mají Krankovi pár hodin na to, aby nachystali báječnou vánoční párty, na kterou se jen tak nezapomíná. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Vcelku nic moc komedie. Tím Allen tu sice předvádí svůj výkon, tak jak jsme zvyklí, ale vtipem zas tak nehýři (tedy povedeným). Jamie Lee Curtis ukazuje, že je pořád dobrá a Dan Aykroyd tady pro své herectví takřka nemá prostor. Potěší i opět vidět Johna Buseyho a poprvé od seriálu Sabrina jsem zahlédl i Caroline Rheu (teta Hilda). No ale koukat na obličej Felicity Huffman na štědrý večer je i na mě moc, se svou "krásou" by mohla zfleku hrát v Sexu ve městě. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Podle mě Kranks přesně splňují podmínky vánočního filmu. Atmosféra je výborná a Allen sedí na rodinný týpky jako hrnec na frdel. K tomu Lee Curtis jako lehce bláznivá mamka. Nepřišlo mi to ani tak trapné. Spíš naopak, spousta fórků byla povedená (déšť, krčení před sousedy, stěhování stromečku, rozhovor po telefonu s dcerou). Trošku mi to zkazil akorát konec. -"I'm with Enrique." -"What's a rique?" -"He's a doctor. We went to Brown together." -"I don't remember." -"He's Peruvian." -"Great. A Communist!" ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Mentalita psychycky narušených dementů, se opět ukazuje v plné síle. Nepochopitelný psyhcopatismus spojený s vánocemi, se může rovnat snad jedině retardovanosti spojenou s nejdementnějším náboženstvím. Nekoukatelný nesmyslný film, ukazující že těm USA magorům, by se mělo zakázat neustále otupovat lidské mozky. Kdo tohle ohodnotí víc jak jednou hvězdou, je divný. Já osobně dávám odpad, protože tohle, není ani humorné, ani zajímavé a už vůbec ne vánoční film. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Všetkých som sa pýtal, kto to je, ale nikto ho tu nepozná.“ – „No a čo, hlavné je, že on pozná všetkých.“ Priemerná vianočná komédia s celou plejádou kedysi úspešných hercov (Allen, Curtisová, Aykroyd) a zopár ksichtov k tomu (Busey, Marin), plus príjemná zasnežená atmosféra a dojemné finále. Na televízny film s takým odpísaným kastingom nie najhoršie, v dobe vianočných sviatkov ľahko stráviteľné, ale SÁM DOMA je SÁM DOMA. Milé, ale zázrak to nie je. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy se Luther (Tim Allen) rozhoduje, zda dá svým sousedům letenky, ve sněhu u jeho domu nejsou žádné stopy jako u jeho sousedů, u kterých předtím byl, což dokazuje, že natáčení scény probíhalo přerušovaně. (Nevka)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)

Reklama

Reklama