Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se vcelku věrně drží příjemné knižní předlohy Johna Grishama, ale z pro mě nepochopitelných důvodů do filmu vkládají přehnaně bláznivé gagy, které sem příliš nepasují. Slušně navozenou atmosféru tím v průběhu filmu několikrát úplně nabourají. Jak už to tak bývá, kniha měla mnohem větší kouzlo. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Podle mě Kranks přesně splňují podmínky vánočního filmu. Atmosféra je výborná a Allen sedí na rodinný týpky jako hrnec na frdel. K tomu Lee Curtis jako lehce bláznivá mamka. Nepřišlo mi to ani tak trapné. Spíš naopak, spousta fórků byla povedená (déšť, krčení před sousedy, stěhování stromečku, rozhovor po telefonu s dcerou). Trošku mi to zkazil akorát konec. -"I'm with Enrique." -"What's a rique?" -"He's a doctor. We went to Brown together." -"I don't remember." -"He's Peruvian." -"Great. A Communist!" ()

Reklama

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Mentalita psychycky narušených dementů, se opět ukazuje v plné síle. Nepochopitelný psyhcopatismus spojený s vánocemi, se může rovnat snad jedině retardovanosti spojenou s nejdementnějším náboženstvím. Nekoukatelný nesmyslný film, ukazující že těm USA magorům, by se mělo zakázat neustále otupovat lidské mozky. Kdo tohle ohodnotí víc jak jednou hvězdou, je divný. Já osobně dávám odpad, protože tohle, není ani humorné, ani zajímavé a už vůbec ne vánoční film. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Asi to nebylo zas až tak špatné, ale u mně je problém, že jsem těch filmů na téma "natočíme film o Vánocích, ale to nebude takový tuctový film jako jsou všechny vánoční filmy, tenhle bude originální a bude vynikat mezi ostatními", prostě překoukaná. Pořád je to to samé, zkažené Vánoce, něco se zvrtne, blablabla. Řadový film. 3* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak mám Lamie Lee ráda, tak tady by její hrdinka zasloužila skončit přesně tak, jako ta draze odkoupená šunka. A jaké že jsou hlavní myšlenky filmu? 1. Vánoce dělá výzdoba. 2. Svobodná vůle se v komunitě nenosí. 3. Člověk, který chce vzít svou manželku na úžasnou dovolenou, je sobec.;-) Takže asi tak. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy se Luther (Tim Allen) rozhoduje, zda dá svým sousedům letenky, ve sněhu u jeho domu nejsou žádné stopy jako u jeho sousedů, u kterých předtím byl, což dokazuje, že natáčení scény probíhalo přerušovaně. (Nevka)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama