Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Recenze (253)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film mě nijak zvlášť nezaujal. Velice mi připomínal situace u nás v republice, kdy se vyhazují 50.letí zkušení lidé ze svých postů a místo nich přicházejí mladí nezkušení, ale nabití sebedůvěrou. První co udělají, tak vyhodí všechny zkušené pracovníky, kteří by je mohli svými vědomostmi ohrozit. A tak jsem konečně pochopila, odkud tohle "svinstvo" k nám dorazilo.... z Ameriky. Mám to na DVD, ale nevím, zda se na to podívám někdy znovu. ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Možná bych tuhle "komedii" nepovažoval ani za komedii jako spíš za pohodovou story. Líbilo se mi, že to bylo civilně pojaté a nebyly tam zbytečné americké, evropanovi nicneříkající gagy. Zkrátka byla to opravdová pohodovka pro odreagování. Pohodové herecké obsazení, nic vlezlého. Moje spokojenost je vyjádřena 4*. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Quaid, Grace a Johansson ma dostali, parádny rodinný filmík. Neviem, kam mám tento film zaradiť, pretože je to taký "normálny" film, čisto o vzťahoch medzi ľuďmi, o láske a o práci. Mňa to bavilo, možno aj vďaka sexy nádhernej Scarlett, ale aj tak je to žánrový nadpriemer. /75%/ ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, což je poslední dobou na americké komedie co říci.. :-) Zajímavý příběh a možná i dobře, že to nemělo klasický happyend. Možná bych si v roli Dana dokázala lépe představit Mela Gibsona, ale asi je to jen věc názoru.. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Taková krásná, inteligentní a pohodová oddechovka o tom, proč je svět a život v něm tak nádherné a pohodové místo. Lidská konfrontace dvou rozdílných postav s jiným žebříčkem hodnot lahodně hladí po duši, stejně jako pohodoví herci. Film je navíc taková sonda do světa přebírání firem a ukazuje jejich dopady na lidské osudy. Krásný a nehollywoodský závěr. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film se slušným obsazením-Dennis Quaid jako ředitel vydavatelstvi, který je ze své funkce na vrcholu kariéry sesazen mladým, ambiciozním Topherem Gracem, jeho dcera Scarlett Johansson, do které se Topher tak trochu zamiluje....film o pádu ,respektu, zmoudření, ale i pokoře a dravosti.O tom, jak lze i nelze manipulovat s lidmi, o tom, že i v pádu si lze zachovat svoji tvář a ještě zvládat rodinný život.Moc pěkné čtyři hvězdy. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel jako tuctovka. Ovšem postupem času to dostávalo grády a vyklubal se z toho velmi příjemný film. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

70 % - Takové nic proti ničemu, nadprůměrná komedie, která se celkem vyvarovala takového toho typického hollywoodského slizu, co z "příběhů ze života" dělá příběhy "očí zvedajících se v sloup" (těch divákových samozřejmě:-) ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Vkusně, výborně a pravdivě napsaná, pohodově natočená komedie s výbornými a sympatickými herci v čele s nádhernou Scarlett. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Celkem milý film, který mě ale začal bavit až po seznámení dvojice Grace - Johansson. Výborně to mezi nimi jiskří, to je ale vše, co mě na tolik chváleném díle zaujalo. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velice krasne natocena komedie s naprosto uzasnyma hercema, predevsim duo Quaid x Grace si zaslouzi velikou pochvalu. Hodne citlive byla do teto komedie vlozena ta milostna dejova linie, ktera k me radosti nedopadla happy-endem (ne ze bych nepral happyendum, ale v tomto pripade dala tomuto snimku vetsi rozmer) ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie. Topher Grace mi přijde jako docela slizák, ale jeho postava byla napsaná perfektně a z jeho konfrontace se stařešinou Denisem Quaidem vyplynulo mnoho vtipných situací. A konec byl na americký film velmi překvapivý. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna a mimoriadne vystizne obsadena zalezitost, pri ktorej sa sice clovek nevala smiechom, ani neplace dojatim a ani nepocuva zivotne mudrosti, avsak sa ho dotkne neznym rozpravanim a normalne nevidanou kultivovanostou. ()

Reklama

Reklama